Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни ведуть запеклі бої за місто, яке називають ключем для окупації Покровська
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни ведуть запеклі бої за місто, яке називають ключем для окупації Покровська

Російські загарбники ведуть жорстокі бої за Селидове

3 вересня 2024, 16:08
Поділіться публікацією:

Якщо російським військам вдасться взяти під контроль Селидове, де зараз тривають запеклі бої, вони зможуть розпочати наступ на Покровськ, зокрема, про це повідомив військовий оглядач Денис Попович в інтерв’ю на Radio NV.

Росіяни ведуть запеклі бої за місто, яке називають ключем для окупації Покровська

Війна в Україні

При цьому, за його словами, ймовірність боїв у Покровську досить висока, адже ворог намагатиметься просуватися далі. Однак, наразі головне завдання противника — штурмувати Селидове.

"Це необхідно для подальшого наступу на Покровськ. Вони прагнуть розширити свій фланг та закріпитися на південному напрямку," — пояснив Попович.

За його словами, російські війська активізували атаки в напрямку Невельського, Красногорівки та Галицинівки. Він підкреслив, що в цих районах існує загроза оточення окремих підрозділів українських сил.

Попович також застеріг, що у разі подальшого просування російських військ може виникнути загроза для Курахового.

"Якщо вони захоплять Селидове, де зараз тривають запеклі бої, то зможуть розгорнути наступ на Покровськ, до якого залишається близько 10 км," — додав він.

Військовий оглядач порадив цивільним мешканцям Покровська залишити місто, адже штурми українських міст, таких як Часів Яр, Бахмут і Мар’їнка, свідчать про те, що населені пункти можуть бути зруйновані повністю.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про важку ситуацію на Донбасі, де ворог кинув всі зусилля на те, щоб спробувати вийти на адміністративні кордони Донецької області. Зараз, за інформацією журналіста Юрія Бутусова, російські окупанти знаходяться за 8 км від Покровська. Проте, на його думку, саме місто ще можна врятувати від окупації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини