Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог просувається в Авдіївці. Ситуація погіршується
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог просувається в Авдіївці. Ситуація погіршується

ЗСУ продовжують тримати оборону міста, однак противник не припиняє штурми

14 лютого 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують просуватися на півночі і півдні міста Авдіївка Донецької області.

Ворог просувається в Авдіївці. Ситуація погіршується

ЗСУ продовжують обороняти Авдіївку. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Telegram-канал "Deep State", на півдні міста ворог планує оточити "Зеніт", а на півночі — максимально продавити Сили оборони України.

Аналітики "Deep State" відзначають, що ситуація в Авдіївці продовжує погіршуватися через безперервний ворожий обстріл керованими авіабомбами та ракетами.

Зазначається, що росіяни хочуть максимально відрізати Авдіївський коксохімічний завод та вийти до 9-го кварталу міста.

Telegram-канал повідомляє, що штурмові групи противника концентруються на ділянках, де вони мають успіх. При цьому, додає "Deep State", ворог продовжує накопичувати живу силу у захоплених будинках.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін через арабських посередників пропонував США заморозити війну в Україні, однак переговори зазнали невдачі. Путін пропонував заморозити конфлікт на нинішніх лініях та не бажав поступатися жодною з українських територій, які контролює армія РФ. США відкинули пропозицію російського диктатора, заявивши, що не можуть ухвалювати подібні рішення без участі України.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що пріоритетом державної політики влади України має стати військова підготовка всіх цивільних, вважає заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Тотальна підготовка всіх цивільних для того, щоб кожен знав, як захистити себе та своїх рідних, повинна стати пріоритетом державної політики", — наголосив офіцер ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини