Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог проривається під Торецьком: військові залишили деякі позиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог проривається під Торецьком: військові залишили деякі позиції

Російські окупанти посилили наступ на Торецькому напрямку, військові були змушені відійти від деяких позицій

3 вересня 2024, 12:55
Поділіться публікацією:

Військовослужбовець Збройних Сил України Євген Ієвлєв в ефірі "Еспресо" повідомив, що російські сили ведуть активні штурмові дії на підступах до Торецька. За його словами, станом на зараз, підрозділ продовжує виконувати бойові завдання на Горлівському, нині Торецькому, напрямку. Попри те, що наші Сили оборони зупинили ворога поблизу міста, противник продовжує намагатися прорвати позиції українських військових, додав він.

Ворог проривається під Торецьком: військові залишили деякі позиції

Торецьк

"В деяких місцях ми були змушені відійти", — зазначив Ієвлєв.

За його словами, противник не полишає спроб увійти в Торецьк. Підрозділ тримає оборону на околицях Нью-Йорка та Торецька, відбиваючи ворожі атаки, які тривають безперервно. Ситуація на фронті залишається дуже напруженою: особовий склад виснажений, є нестача боєприпасів, а противник тисне з усіх напрямків.

"Тактична ситуація дещо змінилась і пішла не за планом. Ми замінували одну ділянку перед собою, але ворог прорвав фланг і обійшов з іншого боку. Це змусило нас швидко переорієнтуватися. Це вже більше військова імпровізація, ніж підготовлена ​​тактична оборона", — наголосив Ієвлєв.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про важку ситуацію на Донбасі, де ворог кинув всі зусилля на те, щоб спробувати вийти на адміністративні кордони Донецької області. Зараз, за інформацією журналіста Юрія Бутусова, російські окупанти знаходяться за 8 км від Покровська. Проте, на його думку, саме місто ще можна врятувати від окупації.

Окрім того, "Коментарі" розповідали, що доля Невельського просто зараз вирішується по лінії Галицинівка-Желанне Перше та Друге-Зоряне. Невельське — це єдина висота на всю пустоту, яка розтягнулася на майже сотню квадратних кілометрів. Саме село має площу менше 1 км2 та є укріпленим районом оборони. Ворог багато місяців поспіль не може його пробити, але тепер, на жаль, у нього зʼявляється можливість розвʼязати проблему після нашої втрати Карлівки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини