Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог повернувся до тактики зразка травня 2023 року: чим закінчилася атака на Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог повернувся до тактики зразка травня 2023 року: чим закінчилася атака на Київ

Незважаючи на те, що дрони летіли з різних напрямків, ППО збила всі цілі

16 грудня 2023, 07:30 comments1048
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська вшосте за місяць атакували Київ з повітря. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в Telegram-каналі київської міської військової адміністрації (КГВА).

Ворог повернувся до тактики зразка травня 2023 року: чим закінчилася атака на Київ

ППО. Фото: з відкритих джерел

Начальник КДВА Сергій Попко порівняв тактику окупантів зразка травня 2023 року.   

"Судячи з застосованого озброєння, ворог ніби повернувся до тактики зразка травня 2023 року. Тоді рашисти постійно змінювали, комбінували, чергували види та типи засобів повітряного ураження. Такий же сценарій кияни відчули у першій половині грудня", — написав Попко.

Російські війська під час атаки використовували ударні безпілотники, крилаті ракети зі стратегічних бомбардувальників, "Іскандери", "Кинджали". Усі вони летіли до Києва по черзі, змінюючи одне одного.

Вночі 16 грудня російські війська пустили на столицю "Шахеди". Сили ППО все збили.

"БпЛА атакували групами, хвилями та за різними напрямками. Силами та засобами протиповітряної оборони всі ворожі цілі були знищені", — зазначив Попко.

За словами начальника КДВА, росіяни посилили повітряні удари по столиці України.

"В результаті роботи ППО та падіння уламків у місті ніхто не постраждав. Ворог посилив повітряні удари по головному місту країни. Тому прошу всіх киян не нехтувати сигналами повітряної тривоги і завжди дотримуватися правил безпеки! Бережіть себе та близьких!", — додав Попко.

Читайте також на порталі "Коментарі" – від чого залежить тривалість війни в Україні: що може вирішитись у 2024 році. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/VA_Kyiv
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини