Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог підтягує резерви і штурмує. Сирський розповів про обстановку на Куп’янському напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог підтягує резерви і штурмує. Сирський розповів про обстановку на Куп’янському напрямку

Командувач Сирський відвідав один з найгарячіших напрямків фронту

3 лютого 2024, 19:29
Поділіться публікацією:

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Олександр Сирський здійснив чергову робочу поїздку до військових частин та підрозділів, які ведуть оборону на Куп’янському напрямку.

Ворог підтягує резерви і штурмує. Сирський розповів про обстановку на Куп’янському напрямку

Сирський відвідав Куп’янський напрямок. Фото з відкритих джерел

Сирський повідомив, що оперативна обстановка на Куп’янському напрямку залишається напруженою. Він зазначив, що на всіх ділянках фронту точаться важкі бої, ворог продовжує вести штурмові дії високої інтенсивності та постійно підтягує нові резерви.

Командувач також заслухав доповіді командирів на пунктах управління і провів оперативні наради. За його совами, було розглянуто ймовірні сценарії дій противника з урахуванням результатів ведення розвідки.

Сирський додав, що з метою вирішення проблемних питань, які критично важливі для стійкості оборони, було віддано необхідні вказівки та проведено перерозподіл сил та засобів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що влада України поінформував адміністрацію Джо Байдена про рішення звільнити Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. За даними видання The Washington Post, американські чиновники не підтримали рішення української влади звільнити Залужного, однак й не стали заперечували проти нього, відзначивши, що це право Володимира Зеленського ухвалювати подібні кадрові рішення.

"Коментарі" також писали, що генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко не виключає, що РФ спробує знову захопити Київ. "Для нового наступу на Київ в них є і сили, і засоби, і кількість. При цьому для них втратити 30-40 тисяч осіб не проблема", — заявив генерал-майор ЗСУ. Дмитро Марченко заявив, що "зараз не потрібно розслаблятися", оскільки росіяни пішли з-під Києва "не просто так".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/565
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини