Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи можливий новий наступ на Київ: що сказав генерал ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можливий новий наступ на Київ: що сказав генерал ЗСУ

Генерал Марченко не виключає нового наступу росіян на Київ

2 лютого 2024, 20:06
Поділіться публікацією:

Генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко не виключає, що РФ спробує знову захопити Київ.

Чи можливий новий наступ на Київ: що сказав генерал ЗСУ

Марченко прокоментував хід війни. Фото з відкритих джерел

За словами Дмитра Марченка, у росіян є ресурси для повторного наступу на українську столицю, незважаючи на можливі значні втрати.

"Для нового наступу на Київ в них є і сили, і засоби, і кількість. При цьому для них втратити 30-40 тисяч осіб не проблема", — заявив генерал-майор ЗСУ.

Дмитро Марченко заявив, що "зараз не потрібно розслаблятися", оскільки росіяни пішли з-під Києва "не просто так".

"Просто так ніхто не йде під час війни. Вони відійшли для того, щоб переоцінити обстановку, зробити висновки, перегрупувати війська — і знову піти. Тому ми повинні зробити все, щоб підготуватися до цього", — наголосив генерал.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що згідно з дослідженням Personnel Service, 22% громадян Польщі негативно налаштовані до українців. Дослідження показало, що найчастіше негативно до громадян України ставляться поляки віком від 25 до 34 років. Натомість громадяни Польщі, яким за 55 років, найчастіше позитивно налаштовані до українців. На зростання негативного ставлення до українців може впливати подорожчання життя та занепокоєння поляків щодо власного матеріального становища через страх, що українські працівники можуть забрати їхню роботу.

"Коментарі" також писали, що замороження війни посилить внутрішні чвари в Україні тоді, як РФ скористається затишшям на фронті для посилення свого військового потенціалу, переконаний заступник командира 14-го окремого полку ЗСУ Євген Карась. Без перемоги України від припинення війни виграє Росія, оскільки повністю перейде на військові рейки та позбудеться міжнародного тиску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини