Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог підійшов до міста: стало відомо, коли почнуться бої за Покровськ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог підійшов до міста: стало відомо, коли почнуться бої за Покровськ

Ворог знаходиться поряд із Покровськом тому уже незабаром розпочнуться бої за місто

28 серпня 2024, 16:48 comments3111
Поділіться публікацією:

Перші бої за місто Покровськ можуть розпочатися вже наступного тижня або через тиждень, таким прогнозом в ефірі "Еспресо" поділився екс-співробітник СБУ та військовий експерт Іван Ступак.

Ворог підійшов до міста: стало відомо, коли почнуться бої за Покровськ

Покровськ

За його словами, росіяни зрозуміли, що відволікаючі дії у Курській області мають на меті відтягнути їхні сили, тому не перекидали війська з Покровського напрямку. Навпаки, додає експерт, вони посилюють цей напрямок.

Ступак відзначив, що на жаль, російські війська просуваються вперед. Якщо взимку вони були за 50 кілометрів від Покровська, то тепер майже підійшли до міста.

Експерт також звернув увагу на ситуацію з місцевою владою Покровська, наголошуючи, що військові висловлюють невдоволення діями міської адміністрації.

"Ці питання першими озвучили саме військові. Вони зазначають, що у Покровську спостерігають те саме, що відбувалося в Бахмуті, Соледарі, Авдіївці, Мар'їнці та інших містах: замість будівництва фортифікаційних споруд кошти витрачали на благоустрій міста. Як результат, росіяни наблизилися", — наголосив Ступак.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на Покровському напрямку критична ситуація. Ворог захоплює населені пункти та просувається вперед. Як повідомив речник Української добровольчої армії "Південь" Сергій Братчук, українські військові роблять усе можливе, щоб утримати оборону Покровська. За його словами, ситуація, безумовно, є критичною, але військово-політичне керівництво ухвалює всі необхідні рішення, які, ймовірно, будуть прийняті вже найближчими годинами. Це дозволить посилити оборону та захист на всьому напрямку, заявив Братчук.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини