Головна Новини Суспільство Війна з Росією Рішення приймуть протягом кількох годин: командування відреагує на тяжку ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Рішення приймуть протягом кількох годин: командування відреагує на тяжку ситуацію на фронті

На Покровському напрямку склалася критична ситуація, проте ворог отримає протидію

28 серпня 2024, 14:57 comments4852
Поділіться публікацією:

Найскладніша та критична ситуація на фронті нині спостерігається у Донецькій області, зокрема на Покровському напрямку. Українське військово-політичне керівництво докладає максимум зусиль для зміцнення оборони на цій ділянці фронту, ухвалюючи всі необхідні управлінські та кадрові рішення, повідомив в ефірі Freedom речник Української добровольчої армії “Південь” Сергій Братчук

Рішення приймуть протягом кількох годин: командування відреагує на тяжку ситуацію на фронті

Війна в Україні

За його словами, найбільш критична ситуація склалася на Покровському напрямку. При цьому він підкреслив, що росіяни оголосили про захоплення Новогродівки. Втім, каже Братчук, за його даними, ця інформація не відповідає дійсності. Він стверджує, що десантно-штурмові підрозділи продовжують оборону, завдаючи втрат противнику. Втім, додає Братчук, можливий відхід з Новогродівки, адже ворог прорвався до залізниці та захопив важливий залізничний вузол, що полегшує йому бойові дії.

Він також зазначив, що російські війська намагаються вийти в тил до Вугледара.

“Вугледар залишається фортецею і впродовж понад 2,5 років її вдається утримувати. Ба більше, ми пам’ятаємо і знаємо, як на початку повномасштабного вторгнення РФ, не тільки впродовж усього цього періоду, саме на Вугледарському напрямку ворог нічого не зміг зробити, і зазнавав просто нищівних втрат. Сьогодні окупант намагається атакувати населений пункт Водяне і саме через нього вийти, зокрема, в тил до Вугледара”, — зазначив речник.

Братчук підкреслив, що українські військові роблять усе можливе, щоб утримати оборону Покровська. За його словами, ситуація, безумовно, є критичною, але військово-політичне керівництво ухвалює всі необхідні рішення, які, ймовірно, будуть прийняті вже найближчими годинами. Це дозволить посилити оборону та захист на всьому напрямку, заявив Братчук.

Він також повідомив, що росіяни кидають у бій всі свої резерви на Покровському напрямку, але зазнають великих втрат.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники хочуть взяти Вугледар в оточення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини