Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти задумали підлість для Вугледару: чи зможуть її втілити в життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти задумали підлість для Вугледару: чи зможуть її втілити в життя

Росіяни почали робити кроки, щоб взяти Вугледар в оточення

28 серпня 2024, 14:08
Поділіться публікацією:

Російські загарбники протягом останніх днів активізували свої сили на двох напрямках. За інформацією аналітиків Deep State окупанти хочуть оточити Вугледар, що в Донецькій області.

Окупанти задумали підлість для Вугледару: чи зможуть її втілити в життя

Вугледар

Зокрема аналітики видання підкреслюють, що протягом останніх днів окупанти активізувався на двох ділянках — західніше Павлівки та біля Водяного.

"Ціль даної акції зрозуміла — обійти Вугледар і взяти його в кільце, бо кількість невдалих спроб ворога штурмувати у фронт вимірюється вже сотнями разів", — йдеться у повідомленні.

При цьому Deep State стверджує, що загарбники не змогли досягнути мети, втім, все ж мають частковий успіх.

Згодом аналітики видання додали, що протягом минулої доби росіяни окупували Мемрик та Калинове. Водночас окупанти просунулися в Новогродівці, Костянтинівці, біля Михайлівки, Лісівки та Водяного. За їх даними, росіяни в селі Калинове встановив прапор із серпом та молотом.

"По живучості 114 ОМСБр можна побачити рівень прихованої мобілізації, яка триває у Московії. Дана бригада вже 8 повних місяців веде повноцінні штурмові дії й ніяк не може стертися. Важко уявити, які там втрати за цей період, але кацапам на них байдуже, адже дурнів, готових померти за інтереси кремля, ще багато", — кажуть аналітики.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна може втратити Вугледар, якщо на цьому напрямку будуть проходити необдумані ротації.

Окрім того "Коментарі" повідомляли, що на Покровському напрямку спостерігається дуже складна ситуація, ворог кинув всі сили та засоби, щоб просунутися на цьому напрямку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини