Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог перерізав в Авдіївці "дорогу життя": що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог перерізав в Авдіївці "дорогу життя": що це означає

Противник заблокував головну дорогу в Авдіївці

13 лютого 2024, 21:20
Поділіться публікацією:

Російські окупанти перерізали в Авдіївці Індустріальний проспект, який є ключовою дорогою, через яку здійснюється забезпечення гарнізону ЗСУ у місті.

Ворог перерізав в Авдіївці "дорогу життя": що це означає

Росіяни просунулися в Авдіївці. Фото з відкритих джерел

Згідно з оновленими даними карти військового пабліка Deep State, в Авдіївці росіяни перерізали дорогу, яка з'єднує місто з коксохімічним заводом та веде на захід.

Коментуючи блокування окупантами головної дороги в Авдіївці, паблік Ukraine Control Map пише, що "настав час або зазнати втрат і звільнити цю дорогу, або піти із зони бойових дій".

Відзначається, що через Індустріальний проспект відбувається забезпечення авдіївського гарнізону ЗСУ. Проспект веде до коксохіму, а звідти — на Ласточкине та Орлівку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній радник Офісу президента Олексій Арестович відзначився неоднозначною заявою щодо війни в Україні. Блогер закликав до миру з Путіним, а для компенсацій у війні подати спільний позов на країни Заходу. Олексій Арестович наполіг на тому, що у війні та загибелі за українські території немає сенсу ні для України, ні для Росії. Він вважає, що Захід лише спостерігає за війною між обома країнами.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що однією з причин звільнення Валерія Залужного було те, що президент України Володимир Зеленський почав все частіше втручатися у військові питання, що викликало невдоволення у Головнокомандувача ЗСУ. За словами заступника головного редактора BILD Пауля Ронцхаймера, який з початку російського вторгнення регулярно буває в Україні та спілкується з високопосадовцями, з плином війни президент став все більше втручатися в справи військових. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини