Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог окупував ще один населений пункт на Донбасі: бої тривали півтора роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог окупував ще один населений пункт на Донбасі: бої тривали півтора роки

За інформацією DeepState, росіянам вдалося окупувати Богданівку на Донеччині

13 квітня 2024, 07:40
Поділіться публікацією:

Хоча лінія фронту і суттєво не змінилася останнім часом, але противник не припиняє тиск і має невеликий поступ уперед. Окупантам вдалося захопити Богданівку, село Часовоярської міської громади у Бахмутському районі Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні "DeepState".

Ворог окупував ще один населений пункт на Донбасі: бої тривали півтора роки

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що також ворогові вдалося просунутися біля Часового Яру, Новокалинового та Тоненького на Донеччині.

Раніше повідомлялося, що 10 квітня російські окупаційні війська захопили Першотравневе на Донеччині. Бої за село тривали півтора роки. І тільки зараз росіяни зуміли досягти бажаного. Противник зумів проломити оборону стрілецького батальйону 59 і повністю окупував Первомайське, бої за яке почалися фактично ще в серпні 2022-го року. Село стало однією з найгарячіших точок у цій війні і коштувало ворогові великої ціни. Високу ціну заплатили й захисники, особливо хлопці зі славної 59 ОМПБр, які відчайдушно трималися за кожен підвал і тримали оборону, навіть перебуваючи в оточенні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна продовжує страждати від масованих бомбових, ракетних та дронових ударів з боку Росії. Наші військові відчувають гострий дефіцит боєприпасів, що не дає ефективного відображення ворожих атак як на фронті, так і по тиловій інфраструктурі. Агресор дедалі більше тисне, особливо на Донбасі, а західні видання дають похмурі прогнози у разі, якщо Україні так і не отримає допомоги від США. Президент Володимир Зеленський вкотре критикує США та НАТО – як за те, що вони затягують із наданням допомоги, так і за те, що нас не приймають до Альянсу. Експерти оцінили для порталу "Коментарі" ситуацію на військовому та дипломатичному фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини