Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог не знає, як подолати логістичні проблеми: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог не знає, як подолати логістичні проблеми: що відомо

Окупанти не можуть подолати проблеми з логістикою

3 квітня 2024, 22:19
Поділіться публікацією:

У російської армії вичерпується не лише особовий склад, який ліквідовують Сили оборони України, але й технічне забезпечення. 

Ворог не знає, як подолати логістичні проблеми: що відомо

У росіян з'явилися нові проблеми. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, це підтверджує підпілля на східному напрямку.

Повідомляється, що армія противника зазнає величезних логістичних незручностей. Через брак автомобілів особовому складу доводиться переміщатися пішки на позиції або, наприклад, для того, щоб відправити на опрацювання рапорт про відпустку.

Зазначається, що такі рапорти, навіть якщо й доходять до командування, то потрапляють у смітник. Через критичний дефіцит живої сили про відпустки окупанти можуть навіть не мріяти.

Центр спротиву закликав мешканців окупованих територій повідомляти про переміщення ворожої техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія може затягнути Білорусь, яку контролює режим Олександра Лукашенка, у війну проти України і Європи, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. На думку офіцера ЗСУ, навряд чи варто очікувати найближчим часом нового наступу з Білорусі на Київ. Однак, вважає він, заяви Лукашенка та оголошені ним військові навчання варто розглядати, як елемент підготовки до майбутньої участі у війні з Україною та Європою.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що кількість доларових мільярдерів у Росії зросла до 125 осіб. Це найвищий показник за всю історію списку найбагатших бізнесменів світу. Минулого року до цього списку потрапили 110 росіян. Сукупні статки російських учасників світового рейтингу багатіїв збільшилися на 14% та сягають наразі $576,8 млрд. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини