Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог не готується до зими на фронті: у ЗСУ розповіли, що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог не готується до зими на фронті: у ЗСУ розповіли, що це означає

У ОТГ "Луганськ" вважають, що противник намагається максимально просунутися до морозів

сьогодні, 12:52 comments1477
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська не готуються до зими на фронті. Натомість окупанти намагаються досягти поставлених цілей до морозів. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла речник оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" Анастасія Бобовнікова.

Ворог не готується до зими на фронті: у ЗСУ розповіли, що це означає

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"За даними нашої розвідки, ворог не готується до зимового періоду. Вони намагаються максимально використовувати суху погоду, яка зараз на Донеччині", — зазначила речник оперативно-тактичного угрупування "Луганськ".

За її словами, російські загарбники використовують артилерію, FPV-дрони та інші наявні засоби поразки, щоб сподіватися досягти будь-яких цілей до морозів.

Як уточнила Анастасія Бобовнікова, українські війська, на відміну від ворога, проводять заходи підготовки до майбутньої зими. Тому росіянам буде важче штурмувати українські позиції з настанням морозів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – військовий експерт, співробітник СБУ 2004-2015 років. Іван Ступак в ефірі каналу "Еспресо" висловив думку, що окупанти можуть захопити Курахове легко, змусивши ЗСУ відійти від міста, і для цього їм потрібно перерізати ключову трасу, перекривши забезпечення наших військових.

Експерт зазначив, що минулого тижня росіянам вдалося пройти на кордоні Донецької та Запорізької областей, у районі Гуляйполя та Великої Новосілки, близько 1 км углиб території України.

"Не треба бути великим аналітиком, відкриваємо карту DeepState і бачимо, що далі для загарбника велика мета — перекрити дорогу, яка з'єднує Курахове з містом Запоріжжя. Це щоб зробити перебування наших військових у Кураховому та на його околицях неможливим, і змусити українське командування відійти з цього населеного пункту, і таким чином росіяни змогли б зробити велике захоплення, не докладаючи значних зусиль", — пояснив він.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини