Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог має частковий успіх у Метелкино: у Генштабі розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог має частковий успіх у Метелкино: у Генштабі розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку

ВСУ відобразили ворожий штурм у напрямку Сиротиного

18 червня 2022, 18:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України опублікували інформацію про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку станом на вечір 18 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Ворог має частковий успіх у Метелкино: у Генштабі розповіли про ситуацію на Сєвєродонецькому напрямку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють наші військові, на Сєверодонецькому напрямку армія окупантів продовжує вогневий вплив із ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Метелкине, Біла Гора та Устинівка.

"Намагався (противник — ред.) вести штурмові дії з метою встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк, успіху не мав", — Генштаб ЗСУ.

Також стало відомо, що внаслідок вогневої поразки та штурмових дій противник має частковий успіх у населеному пункті Метелкино, намагається закріпитися. Штурм у напрямку Сиротинонаші воїни відбили.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Макрон розповів, чи отримала б Україна статус кандидата в ЄС, якби не війна. Контекст війни у країні змінює ситуацію, вважає Макрон.

Читайте також про те, що за крок від ЄС: які реформи має зробити Україна і чи вдасться нам обійти Фінляндію. На думку Зеленського, Україна зробила все можливе, щоб цей крок був позитивним.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що тисячі російських олігархів збираються тікати з Росії, щоб не втратити свої гроші. У Росії вже близько 15 тис. олігархів мають намір виїхати з країни.

Також "Коментарі" поінформували про те, що в Маріуполі колаборантка здала в полон сина, який служить у ЗСУ. Мешканка Донецької області, яка перейшла на бік ворога, здала свого сина військового ЗСУ у полон окупантам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини