Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог лізе все активніше: рано чи пізно бої перемістяться до міста, де залишаються люди
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог лізе все активніше: рано чи пізно бої перемістяться до міста, де залишаються люди

У Торецьку залишається досить велика кількість цивільних

6 серпня 2024, 14:31
Поділіться публікацією:

До Торецька лізуть все активніше, але поступового впевненого поступу у росіян не виходить, каже військовий Кирило Сазонов.

Ворог лізе все активніше: рано чи пізно бої перемістяться до міста, де залишаються люди

Торецьк

За його словами, вся справа у специфічній місцевості, а також у одноповерховій забудові.

"Наші штурмові групи періодично заходять на їхні позиції, звідки не чекали. І вичищають все зайняте ними в результаті завзятих штурмів. Поки вони зв'язалися зі своїми і накидали туди міни — наші вже пішли. Звичайно, в цю гру можна грати вдвох, але наші позиції краще і місцевість ми знаємо краще.

За його словами, ситуація змінюється досить динамічно у різні боки.

Але я буду песимістом і виходитиму з того, що рано чи пізно бої перемістяться в Торецьк. чого чекають? – не розуміє військовий.

За Часіком, каже Сазонов, безперервні спроби пробиватися малими групами піхоти не припиняються. За його словами, росіяни лізуть, намагаються закріпитись. Сили оборони їх накривають дронами та мінометами, потім штурмовики зачищають, і так одночасно у кількох місцях.

"Дрони в повітрі постійно наші та супротивника. Непомітно пересуватися практично нереально. Для нас це ускладнює логістику другої лінії з нулем. Для них – висування штурмових парних груп до наших позицій за каналом", — каже Сазонов.

За його словами, вночі він хотів повідомити, що вичистили всіх, хто проліз, але одна група штурмовиків супротивника все-таки вціліла і забралася досить глибоко до нас.

"Це не трагедія. Зв'язку зі своїми щодо постачання у них немає, якщо підмога не проб'ється до них, скоро почнуть економити патрони і ми їх поступово без метушні вичистимо", — додав Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на Торецькому напрямку військові можуть потрапити до оточення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини