Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог готується. Буданов розкрив нові подробиці про черговий наступ РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог готується. Буданов розкрив нові подробиці про черговий наступ РФ

Очільник Головного управління розвідки Міноборони Кирили Буданов в інтерв’ю німецьким ЗМІ розповів нові подробиці про наступ, який готує країна-агресор Росія

15 квітня 2024, 19:34 comments1533
Поділіться публікацією:

Очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов підтвердив інформацію про те, що країна-агресор Росія таки готує новий наступ на Україну, який планується на кінець травня чи початок червня.

Ворог готується. Буданов розкрив нові подробиці про черговий наступ РФ

Кирило Буданов

При цьому він підкреслив, що Сили оборони готуються до того, щоб відбити навалу окупантів. Окрім того, Буданов запевнив, що ЗСУ будуть більш-менш добре підготовлені, і додав, що після цього буде зрозуміло, що буде далі.

Також Буданов підкреслив, що Силам оборони буде катастрофічно важко, якщо вони не отримають допомогу від західних партнерів. Хоча, як додав очільник ГУР Міноборони ця допомога все ж надходить, хоча кількість всього отриманого є недостатньою.

Окрім того, Буданов запевнив, що Україна буде продовжувати отримувати підтримку від Заходу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше у розвідці розповідали, що окупанти готують новий наступ, який, ймовірно, розпочнеться наприкінці травня. Загарбники наївно сподіваються, що в цей час в Україні нібито почнеться розбрад, оскільки буцімто президент Володимир Зеленський втратить свою легітимність і на фронті не зрозумітимуть, чиї накази мають виконувати. На думку окупантів, це і є ідеальним часом для нового наступу.

При цьому, голова ГУР Кирило Буданов вважає, що окупанти почнуть новий наступ на Донбасі, ймовірно в районі Часового Яру. Він не виключив, що Сили оборони можуть втратити частину територій.

Разом з тим, Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що окупанти хочуть захопити Часів Яр до 9 травня, такий наказ вони отримали від кремлівського диктатора Володимира Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

15 квітня 2024, 19:01

Честно говоря так задолбали эти скоты, этот Муданов, Зеленский, эти пидары Наем и Лещенко, эти твари Пидорляки и уроды алкаши Данилову и Бакановы, что уже есть пожелание, - господи уничтожь уже их всех и весь блядский укро народ-быдло и тварей !


Новини