Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог готує вирішальну битву: у разі успіху отримає перевагу одразу на трьох напрямках
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог готує вирішальну битву: у разі успіху отримає перевагу одразу на трьох напрямках

Торецький напрямок може стати головним для ворожого удару

24 липня 2024, 15:17 comments1692
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська продовжують спроби прорвати українську оборону, зосереджуючи свої атаки на трьох ключових напрямках, повідомив в ефірі 24 каналу військовий експерт Олег Жданов. За його словами, найзапекліші бої тривають на Краматорському, Торецькому та Покровському напрямках, де кількість атак російської армії значно зросла.

Ворог готує вирішальну битву: у разі успіху отримає перевагу одразу на трьох напрямках

Торецьк

Зокрема, за інформацією Жданова, на Покровському напрямку спостерігається близько 40 штурмів українських позицій щодня, що свідчить про їх постійний характер. На Краматорському напрямку ворог також намагається знайти слабке місце у лінії оборони, атакуючи переважно на півночі або півдні.

"На півночі в районі Калинівки канал схований під землю, там його можна спокійно перейти, якщо буде успіх в прориві нашої оборони, чого ЗСУ досі не допустили. А на півдні росіяни сподіваються обійти по трасі на Покровськ до перехрестя на Костянтинівку, зайти з півдня на Часів Яр. Там нестабільна кількість атак, може коливатися від 10 до 30 за добу, але вони теж регулярні", – розповів Жданов.

Військовий експерт також зазначив, що командування російських окупаційних військ може обрати Торецький напрямок як головний для удару. Прорив на цьому напрямку надасть окупантам оперативну перевагу на всіх трьох зазначених напрямках.

"Там може відбутися основна битва, бо в разі прориву на Торецькому напрямку, окупанти отримають оперативну перевагу на всіх 3 вказаних напрямках", — заявив Жданов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на Покровському напрямку скалася катастрофічна ситуація, військові просять про термінову допомогу і рішення військового командування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини