Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог демонструє високу динаміку бойових дій: у бій кидає навіть кухарів і механіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог демонструє високу динаміку бойових дій: у бій кидає навіть кухарів і механіків

Окупанти не полишають спроб просунутися на харківському напрямку

29 липня 2024, 11:22
Поділіться публікацією:

Командир батальйону ударних БПАК "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко повідомив про активні бої на Харківщині. В ефірі "Еспресо" він розповів, що на відтинку Стрілеча — Липці, включаючи населений пункт Глибоке, точаться інтенсивні бойові дії.

Ворог демонструє високу динаміку бойових дій: у бій кидає навіть кухарів і механіків

Окупанти

При цьому військовий відзначає, що все ж говорити про те, що противник повністю захопив населений пункт, не варто, оскільки деякі позиції переходять з рук в руки.

"Противник проявляє достатньо потужний тиск і також, додатково до того, високу динаміку бойових дій. Що це значить? Що попри ті втрати, які в нього є, вони в нього дійсно шалені в живій силі, в техніці, яку він застосовує, противник залучає резерви, шукає спроможності для того, щоб постійно тримати градус, постійно штурмувати", — розповів Федоренко.

За його словами, російські окупанти змушені відправляти в бій навіть механіків, кухарів та інших військовослужбовців, які мали б займатися забезпеченням, а не брати участь у бойових діях.

При цьому Федоренко підкреслив, що говорити про значні тактичні успіхи противника на полі бою не доводиться.

"Позиції, які є в Сил оборони, в більшій частині залишаються за нами. Попри те, що противник активно б'є по передових позиціях, зокрема застосовує й свою авіацію з керованими бомбами дуже високоінтенсивно, все одно це не дає йому бажаних результатів", — пояснив командир батальйону.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що попри провали окупанти не забираються із харківського напрямку. На думку військових, росіяни не можуть собі дозволити ще раз відступити, щоб ми заявили про свій успіх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини