Головна Новини Суспільство Війна з Росією Названо базовий сценарій закінчення війни: що він передбачає
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо базовий сценарій закінчення війни: що він передбачає

Орки хочуть захопити Донецьку і Луганську області, і заявити про виконання цілей «СВО»

29 липня 2024, 10:56 comments2704
Поділіться публікацією:

Головним завданням для російських загарбників залишається "звільнення" Донецької та Луганської областей, вважає військовий, політолог Віктор Андрусів.

Названо базовий сценарій закінчення війни: що він передбачає

Війна в Україні

"Всі інші напрями можуть носити виключно відволікаючий маневр. Я переконаний, що один із базових сценаріїв завершення війни у голові орків виглядає як захоплення цих областей, після чого можна заявити, що цілі "СВО" досягнуто і перейти в оборону, пропонуючи всім визнати “реальність” в ім’я миру", — відзначив політолог.

Окрім того, він пояснив, чому попри провал росіяни не забираються із Харківської області.

"Єдина причина чому вони тепер змушені класти там значні сили — це “локальна поразка”. Вони не можуть собі дозволити ще раз відступити, щоб ми заявили про свій успіх. Тому платять за це сповна, і не підсилюють головні напрями, цим м’ясом", — вважає Андрусів.

Також політолог нагадав, що Україну лякали резервами РФ в 300 тисяч, які розпочнуть велику наступальну операцію. За його словами, як мінімум 150 тисяч уже було введено в бій з квітня місяця.

"Власне, велика наступальна операція перетворилась на в’яло-повзучу. Розпорошення сил і сточування їх об нашу оборону нівелювало, цю колосальну цифру, якою нас лякали. Тим часом, в Москві підняли одноразову винагороду за контракт на "СВО" до 20 тисяч доларів. Про що це свідчить? Правильно, в когось проблеми з набором. Я, як і більшість інших експертів, вважаю, що в жовтні Путін буде змушений вдатись до мобілізації, може і раніше. Це не погано і не добре. Це може нарешті спровокувати ускладнення в РФ, а може і ні", — відзначив експерт.

При цьому він підкреслив, що ворог просувається там, де є погане управління і колосальне виснаження. Змінити це можна тільки адекватними командирами і свіжими резервами. Окрім того, він додав, що  все йде до заморозки війни.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військові говорять про важку ситуацію на фронті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини