Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація кепська, ми програємо війну: військовий сказав, що потрібно змінити
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація кепська, ми програємо війну: військовий сказав, що потрібно змінити

Україні потрібно перестати говорити, про переговори з РФ

29 липня 2024, 10:35 comments15177
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розробляє свій мирний план, який буде готовий до кінця року. Окрім того, журналістам він розповів про єдність партнерів, про тиск на Росію, у якої "не буде жодних шансів", а також про початок переговорів з "відповідальними країнами" щодо суверенітету і територіальної цілісності України.

Ситуація кепська, ми програємо війну: військовий сказав, що потрібно змінити

Війна в Україні

"Інтерв'ю було японському телеканалу, і, можливо, японці зрозуміли, про що йдеться, а я — не дуже. Тому що не може бути ніяких переговорів про суверенітет. Він або є, або його немає. І територіальна цілісність, як і права людини, — або є, або її немає", — відзначив військовий Юрій Касьянов.

На його думу не можна ні про що домовитися з тими, хто збирається тебе з'їсти.

"Давайте не будемо себе обманювати. Ситуація кепська, ми програємо війну. І будемо програвати далі, поки нас не з'їдять повністю, якщо будемо розраховувати тільки на західну допомогу, репресивну мобілізацію і переговори "про суверенітет". Може, японцям такого не можна говорити, а народу України — потрібно. Тому що нам жити в цій країні. Або не жити", — підкреслив Касьянов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав Зеленський в інтерв'ю японській державній телерадіокомпанії NHK повідомив, що Україна готує мирний план для завершення війни, який має бути готовий до кінця листопада. Президент наголосив на трьох основних факторах, необхідних для справедливого завершення війни: терпіння, підтримка і дипломатичний тиск. Він також підкреслив, що не може реагувати на показові заклики Росії до припинення вогню, оскільки агресор продовжує обстріли та окупацію українських територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини