Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог частково отримав успіх, – у Генштабі назвали ділянку фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог частково отримав успіх, – у Генштабі назвали ділянку фронту

Триває сто шістдесят дев'ята доба героїчного протистояння Українській нації російському військовому вторгненню

12 серпня 2022, 08:15 comments3762
Поділіться публікацією:

Країна-агресор продовжує обстрілювати територію України, застосовуючи ракети дальньої дальності та артилерію. Так, у результаті штурму у напрямку Горлівка-Зайцева російські війська мали частковий успіх. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook.

Ворог частково отримав успіх, – у Генштабі назвали ділянку фронту

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках без істотних змін. Продовжуються демонстраційні дії з метою сковування наших підрозділів. Зазначається проведення додаткових заходів щодо посилення охорони ділянки кордону у Брянській області.

На Харківському напрямку ворог чинив вогняну поразку із застосуванням ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Леб'яже, Соснівка, Українка, Дементіївка, Розплідник, Російські та Черкаські Тишки, Шевелівка, Протопопівка, Верхній Салтів, Циркуни, Стара Гна. Завдав авіаційних ударів біля Ртищівки та Верхнього Салтова.

На Слов'янському напрямку обстріли зафіксовано поблизу Вернопілля, Богородичного, Шнурків, Курульки, Краснопілля, Долини та Залимана. Біля останнього ворог завдав ще й авіаударів. Противник намагається заповнити втрати особового складу та техніки.

На Краматорському напрямку ворог обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії райони Сіверська, Григорівки, Серебрянки та Верхньокам'янського.

Вів наступ у напрямках населених пунктів Верхньокам'янське та Івано-Даріївка, успіху не мав, відійшов.

На Бахмутському напрямку ворог здійснював обстріли з танків та артилерії неподалік Переїзного, Веселого, Бахмутського, Соледара, Вершини та Курдюмівки. Задіяв авіацію біля Виїмки, Івано-Дар'євки, Спірного, Яківлівки, Соледара та Бахмутського. В результаті настання у напрямку Горлівка — Зайцево противник частково мав успіх.

Ворог вів наступальні бої у напрямках населених пунктів Івано-Даріївка, Вимка, Бахмут, Весела Долина та Кодема, успіху не мав, відійшов. Після проведення перегрупування відновив наступ на Кодему, бойові дії продовжуються.

На Авдіївському напрямку зафіксовано артилерійські обстріли біля Водяного, Олександрополя, Авдіївки та Пісків. Противник завдав авіаційних ударів біля Мар'їнки та Водяного.

Окупанти намагалися вести наступальні бої у районах Спартака та Мар'їнки, успіху не мали, відійшли. Тривають бойові дії біля селища Піски.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках обстріляно райони населених пунктів Мала Токмачка, Малинівка, Лук'янівське, Гуляйполе, Щербаки, Володимирівка, Богоявленка, Новоданилівка, Оріхів, Новопіль, Новосілка та Залізничне. Ворог завдав авіаудари неподалік Вугледару, Малих Щербаків і Новомихайлівки.

На Південнобузькому напрямку з метою сковування дій наших підрозділів ворог обстрілював позиції Сил оборони та об'єкти цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Українка, Посад-Покровське, Лупарево, Степова Долина, Новогригорівка, Веселий Кут, Широке, Кобзарці, Кавказ, Біла Криниця, Тополі Іванівка, Потьомкіне та Трудолюбівка.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Москві можуть перенести "референдуми" про анексію: стала відома причина.

Також видання "Коментарі" повідомляло – зустріч Володимира Зеленського та Володимира Путіна на полях саміту G20: які є варіанти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини