Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ворог боїться місцевих. РФ створила "зону відчуження" вздовж Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

Ворог боїться місцевих. РФ створила "зону відчуження" вздовж Дніпра

Ворог створив спеціальний режим вздовж Дніпра

1 серпня 2024, 21:56
Поділіться публікацією:

З 1 серпня російські загарбники запровадили "спеціальний режим" вздовж 15-ти кілометрової прибережної зони Дніпра на окупованих територіях. 

Ворог боїться місцевих. РФ створила "зону відчуження" вздовж Дніпра

Окупанти посилюють репресії проти місцевого населення. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Центр національного спротиву, з 1 серпня до території заборонений вʼїзд без пропуску, який видає окупаційна адміністрація.

Зазначається, що з 1 вересня ворог погрожує наслідками у випадку виявлення осіб без відповідного пропуску.

У Центрі спротиву нагадали, що раніше більшість населення було примусово  виселене за межі цієї зони. Таким чином, ворог депортував населення та лише за наявності спеціальних дозволів дозволяє там перебувати.

"Причиною є передача інформації місцевими мешканцями про пересування ворожої армії. Таким чином, окупанти хочуть уникнути витоку важливих даних. Однак такі надії марні, адже більшість населення непідконтрольне Кремлю, чекає визволення та робить все можливе, щоби наблизити цей момент", — заявили у Центрі спротиву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово окуповані території Херсонської області прибули гастролери з Росії, які мають “підвищити компетентність” місцевих колаборантів. За даними Центру національного спротиву, для цього на окупованій території Херсонщини росіяни створи так званий "Центр розвитку компетенцій Херсонської області". Повідомляється, що у цьому "центрі" будуть проходити навчання колишні прибиральники, працівники нижчої ланки та всі інші, хто отримав посади у фейковій адміністрації області. Курси росіян є свідченням колабораційної діяльності, а тому кожен відвідувач таких курсів отримає покарання за свою діяльність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини