Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ запустила в окупації курси з перекваліфікації колаборантів
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ запустила в окупації курси з перекваліфікації колаборантів

На окуповані території прибули росіяни, які обучатимуть колаборантів

27 липня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

На тимчасово окуповані території Херсонської області прибули гастролери з Росії, які мають “підвищити компетентність” місцевих колаборантів.

РФ запустила в окупації курси з перекваліфікації колаборантів

РФ встановлює тотальний контроль в окупації. Фото з відкритих джерел

За даними Центру національного спротиву, для цього на окупованій території Херсонщини росіяни створи так званий "Центр розвитку компетенцій Херсонської області".

Повідомляється, що у цьому "центрі" будуть проходити навчання колишні прибиральники, працівники нижчої ланки та всі інші, хто отримав посади у фейковій адміністрації області.

Зазначається, що колаборанти мають пройти окремий курс “патріотизму”, де їм розповідатимуть нацистські теорії Кремля про "велич російської цивілізації" та відкидатимуть існування української нації.

Центр національного спротиву наголосив, що курси росіян є свідченням колабораційної діяльності, а тому кожен відвідувач таких курсів отримає покарання за свою діяльність.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тимчасово захоплених територіях України через дефіцит лікарів місцеві окупаційні адміністрації зобов’язали амбулаторії першочергово обслуговувати солдатів РФ. Таким чином, повідомляє Центр національного спротиву, ворог хоче розвантажити військові шпиталі. При цьому противник вкотре планує сховатися за спинами цивільних осіб та використати мирні об’єкти у військових цілях, що є злочином. Як зазначає Центр спротиву, очікується, що в амбулаторіях окупантам будуть надавати не лише першочергову допомогу, але й проводити планові огляди. За даними Спротиву, незабаром відповідне рішення окупаційних адміністрацій буде затверджене на рівні російського міністерства оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини