Головна Новини Суспільство Війна з Росією Цивільних медиків в окупації змушують лікувати солдатів РФ: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Цивільних медиків в окупації змушують лікувати солдатів РФ: що про це відомо

Ворог змушує цивільних лікарів в окупації обслуговувати російських солдатів

17 липня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

На тимчасово захоплених територіях України через дефіцит лікарів місцеві окупаційні адміністрації зобов’язали амбулаторії першочергово обслуговувати солдатів РФ.

Цивільних медиків в окупації змушують лікувати солдатів РФ: що про це відомо

РФ залучає до військових дій цивільних медиків. Фото з відкритих джерел

Таким чином, повідомляє Центр національного спротиву, ворог хоче розвантажити військові шпиталі. При цьому противник вкотре планує сховатися за спинами цивільних осіб та використати мирні об’єкти у військових цілях, що є злочином.

Як зазначає Центр спротиву, очікується, що в амбулаторіях окупантам будуть надавати не лише першочергову допомогу, але й проводити планові огляди.

За даними Спротиву, незабаром відповідне рішення окупаційних адміністрацій буде затверджене на рівні російського міністерства оборони.

У Центрі національного спротиву закликали місцевих жителів повідомляти позиції ворога, щоби медична допомога їм вже не знадобилася.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія продовжує розбудовувати репресивний апарат на тимчасово окупованих територіях. Як повідомляє Центр національного спротиву, у так звані суди на тимчасово окупованих територіях ворог призначив 20 додаткових "суддів", з яких 9 — з Росії. Всі вони пройшли так звану переатестацію та погоджені Кремлем. Зазначається, що двоє з призначених окупантами суддів – колаборанти, які раніше працювали в українській судовій системі. За даними Центру спротиву, серед призначених в окупації так званих суддів, зокрема, є вихідці з Калмикії та Чечні.

Портал "Коментарі" також писав, що міністерство освіти РФ планує впровадження нової системи пропаганди в російських школах та на тимчасово окупованих територіях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини