Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ворог атакує з усіх боків": офіцер розповів про ситуацію під Авдіївкою
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ворог атакує з усіх боків": офіцер розповів про ситуацію під Авдіївкою

Український захисник розповів про безперервні атаки противника на Авдіївку

23 листопада 2023, 22:10
Поділіться публікацією:

Російські окупанти не полишають спроб захопити Авдіївку (Донецька область) або ж оточити її. Про це розповів офіцер "Легіону Свободи" Максим Морозов, пише портал "Коментарі".

"Ворог атакує з усіх боків": офіцер розповів про ситуацію під Авдіївкою

Окупанти штурмують Авдіївку з усіх боків. Фото з відкритих джерел

За словами офіцера, ворог атакує Авдіївку з усіх сторін, зокрема намагається зайти у промзону міста.

"Окупанти не полишають спроб заволодіти Авдіївкою або оточити місто. Противник атакує з усіх боків та активно працює в напрямку промзони, намагаючись туди зайти. Ці ворожі дії вже незмінні кілька днів", — розповів Максим Морозов.

Військовослужбовець відзначив, що бійці ЗСУ здійснюють контратаки на позиції противника, щоби не допустити його просування, що може призвести до розширення сірих зон.

За словами українського захисника, окупанти активно застосовують авіацію та намагаються керованими авіабомбами знищити оборонні позиції Сил оборони України.

"Росіяни зносять всі споруди і висотки Авдіївки під фундамент, щоб унеможливити перебування там українських воїнів", — повідомив Максим Морозов.

Він наголосив, що російські військові здійснюють постійний тиск на Авдіївку.

"Атаки ворога нагадують м'ясні штурми. Кількість російської піхоти збільшилася на Авдіївському напрямку. Третю хвилю наступу на Авдіївку керівництво РФ поклало на плечі піхоти. Завдяки цьому гарматному м'ясу ворог мав перейти залізницю, зайти в коксохім, заволодіти промзоною. Але жодна ціль не досягнута", – додав офіцер "Легіону Свободи".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український журналіст Юрій Бутусов оприлюднив відео бою під містом Авдіївка Донецької області між російськими загарбниками та штурмовою групою українського кінорежисера, військовослужбовця Олега Сенцова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини