Головна Новини Суспільство Війна з Росією Штурм окупантів під Авдіївкою: епічне відео бою очима воїнів ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Штурм окупантів під Авдіївкою: епічне відео бою очима воїнів ЗСУ

У жовтні 2023 року під Авдіївкою російські загарбники здійснили спробу штурму позицій групи Олега Сенцова

23 листопада 2023, 20:34
Поділіться публікацією:








Український журналіст Юрій Бутусов оприлюднив відео бою під містом Авдіївка Донецької області між російськими загарбниками та штурмовою групою українського кінорежисера, військовослужбовця Олега Сенцова. Епічне відео бою, який відбувся у жовтні цього року, Бутусов опублікував на своєму YouTube-каналі.  

Штурм окупантів під Авдіївкою: епічне відео бою очима воїнів ЗСУ

У мережі виклали відео бою між окупантами та бійцями ЗСУ під Авдіївкою. Фото – скрін з відеосюжету

Журналіст порадив своїм підписникам передивитись відео, щоб усвідомити, як це бути українським військовослужбовцем, який воює на передових позиціях.

"Раджу переглянути це важке і, можливо, для когось тривале (33 хвилини) відео від воїнів 47-ї ОМБр. Це кадри штурму російськими військами наших позицій на світанку одного з днів цієї осені під Авдіївкою. Варто переглянути всім, хто хоче зрозуміти, що таке бути українським військовим, який на "нулі" сьогодні боронить нашу країну на одній з найгарячіших ділянок фронту", — прокоментував Юрій Бутусов опублікований ролик.

За словами журналіста, на кадрах задокументований "тільки один епізод цієї страшної війни, яку веде проти нас ворог".

"Але для наших захисників це щоденна робота, за яку, на жаль, багатьом доводиться віддавати своє життя", — зазначив Юрій Бутусов.

Журналіст також розповів, що всі воїни, які брали участь у знятому на відео бою, залишилися живі.

"Хочу звернути увагу на те, як наші захисники ставляться до поранених і як, у свою чергу, поранені — до своїх побратимів в важких бойових ситуаціях. Одні готові виносити поранених на собі. А інші просять дати їм автомат і залишити в окопі один на один з ворогом", — прокоментував Бутусов один з епізодів задокументованого бою.

Раніше портал "Коментарі" писав, що військовослужбовець Збройних сил України, який перебуває в Авдіївці Донецької області, розповів, що російські окупанти продовжують наступати на місто, місцями їм вдається просуватись.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини