Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Потрібно знімати рожеві окуляри": військовий розповів про невтішну ситуацію в Авдіївці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Потрібно знімати рожеві окуляри": військовий розповів про невтішну ситуацію в Авдіївці

Боєць ЗСУ розповів про невтішну ситуацію в місті Авдіївка

22 листопада 2023, 20:44 comments2771
Поділіться публікацією:

Військовослужбовець Збройних сил України, який перебуває в Авдіївці Донецької області, розповів, що російські окупанти продовжують наступати на місто, місцями їм вдається просуватись. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідне відеозвернення бійця опублікували українські Telegram-канали.

"Потрібно знімати рожеві окуляри": військовий розповів про невтішну ситуацію в Авдіївці

Український військовослужбовець розповів про складну ситуацію в Авдіївці. Фото – скрін з відеозвернення

Боєць ЗСУ закликав "знімати рожеві окуляри". За його словами, російським загарбникам вдалося досягти певного успіху в самій Авдіївці і на флангах.

"Новини звичайно невтішні. Сьогодні 22 листопада 2023 року. Потрохи вже напевно треба знімати рожеві окуляри. На Авдіївському напрямку ворог просувається. Це не таємниця. У ворога є деякі успіхи, як в самій Авдіївці, так і на флангах", — повідомив військовослужбовець.

Він назвав перевагу Росії в тому, що її економіка перелаштувалася і працює на війну, тоді як в Україні гроші продовжують витрачати на бруківку та стадіони.

За словами бійця ЗСУ, українським підрозділам важко утримувати позиції в Авдіївці через брак снарядів і дронів, яких у росіян вдосталь.

"У ворога артилерії дуже багато. У нас артилерії і дронів мало. У нас дуже багато загиблих і поранених воїнів. Хлопці захищали Чернігів, відстояли місто, грубо кажучи, голими руками – без бронежилетів, без касок, без нічого. На Донеччині більшості хлопців, які захищали Чернігів, вже немає в живих або вони зараз в госпіталях", — розповів боєць Сил оборони України.

Раніше портал "Коментарі" писав, що немає жодної стратегічної мети у тому, щоб окупувати Авдіївку, але є інша мета – політична. І саме для того, щоб досягти цієї мети путінський режим кидає в топку війни величезні колони як живої сили, так і техніки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 листопада 2023, 21:25

Не стільки на бруківку, бо чомусь економія зараз на освітленні і на прибиранні снігу та посипанні його щоб люди не ламали руки, а на отримані величезного чиновницького апарату, який просто зганьбив країну розікравши її.


Новини