Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вони схожі на іграшки, але допоможуть боротися з Путіним. Мікродрони Black Hornet вже в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Вони схожі на іграшки, але допоможуть боротися з Путіним. Мікродрони Black Hornet вже в Україні

Мікродрони Black Hornet доставлені в Україну та активно використовуються українськими військовими.

27 жовтня 2022, 23:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Повномасштабне вторгнення Росії призвело до об’єднання цивілізованого світу навколо України. Все більше країн постачають різноманітну військову техніку для оборони від російського нападу. Крім танків, ракетних комплексів, самохідних установок союзники відправляють і дрони. Одними з таких безпілотних літальних апаратів виявились мікродрони Balck Hornet – які, є новітнім розвідувальним обладнанням. Про те, що БПЛА з’явились в Україні стало відомо з соцмереж.

Вони схожі на іграшки, але допоможуть боротися з Путіним. Мікродрони Black Hornet вже в Україні

Мікродрони Black Hornet в Україні. Фото з відкритих джерел

Перші відомості про можливу доставку мікродронів Balck Hornet в Україну повідомили Велика Британія та Норвегія, які оголосили, що закуплять ці військові апарати для ЗСУ.

Загалом вартість укладеного контракту складає 9 млн доларів, а один мікродрон Balck Hornet коштує 40 тис. доларів. Таким чином Україна має змогу отримати понад 200 одиниць цієї техніки.

Саме за допомогою цих дронів ЗСУ можуть вдало охороняти периметр, а через малі розміри кожен український військовий може їх носити у своїй кишені. Один мікродрон Balck Hornet може перебувати у повітрі безперервно до 25 хвилин, а вага його складає усього 33 грами.

Цей апарат оснащений двома камерами, які можна використовувати для спостереження вдень та вночі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що США перенесло дату доставки ядерної зброї до Європи на коротші терміни через постійні погрози Володимира Путіна. Тепер ц зброя має прибути до кінця поточного року.

Також "Коментарі" писали про президента Білорусі. За словами головної опозиціонерки Лукашенко готує своє суспільство до активної війни проти України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини