Головна Новини Суспільство Війна з Росією Володимир Зеленський уперше звернувся до учасників засідання у форматі «Рамштайн»: Про що говорив (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський уперше звернувся до учасників засідання у форматі «Рамштайн»: Про що говорив (ВІДЕО)

Президент України звернувся до учасників Контактної групи з питань оборони України

20 січня 2023, 15:20
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 20 січня, в Німеччині розпочалася восьма зустріч контактної групи з воєнної допомоги Україні, до якої входять понад 50 країн світу, більш відома як "Рамштайн-8", пишуть "Коментарі".

Володимир Зеленський уперше звернувся до учасників засідання у форматі «Рамштайн»: Про що говорив (ВІДЕО)

Про що Зеленський говорив на зустрічі у форматі «Рамштайн-8»

 "Росія хоче, щоб можна було знищувати нації. І в Москві відкрито про це кажуть. Росія концентрує сили – останні сили, – щоб спробувати довести всім, ніби ненависть може бути сильніша, ніж світ", — звернувся відеозв’язком до учасників зібрання Володимир Зеленський.

Президент України назвав учасників зустрічі контактної групи сильними людьми з могутніх країн і закликав ухвалювати такі рішення, які можуть позбавити російське зло будь-якої влади.

"Ми з вами маємо прискоритись. Мусимо. Маємо діяти так швидко, як батько чи мати, які рятують дитину. Як син чи донька, які відчувають, що батьки потребують негайної допомоги", — сказав Зеленський.

Гарант держави переконливо висловився, сказавши, що якраз в силах учасників "Рамштайну" гарантувати артилерію та літаки, які придушуватимуть терор.

"Це у ваших силах – зробити танковий "Рамштайн". Не торгуватися про ту чи іншу кількість танків, а розпочати принципове постачання, яке зупинить російське зло, — наголосив Зеленський. — І ми також розраховуємо, що ваші наступні зустрічі увійдуть в історію як "Рамштайн" F16 і ракет дальнього радіуса дії. Це у ваших силах – гарантувати таку артилерію та таку ППО, які розібʼють терор. Це у ваших силах – зробити перемогу".

Володимир Зеленський уперше звернувся до учасників засідання у форматі "Рамштайн" і запевнив: "Я можу сотні разів подякувати вам, і це буде абсолютно справедливо і чесно, враховуючи все, що ми вже зробили. Сотні подяк – це не сотні танків".


Читайте також на порталі "Коментарі" — Захід збільшує допомогу Україні, але зволікає з танками: чому так — чим пояснити позицію Німеччини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини