Головна Новини Суспільство Війна з Росією Володимир Зеленський побував на «передку» в Бахмуті
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський побував на «передку» в Бахмуті

У Бахмуті Глава держави зустрівся з українськими військовими та вручив державні нагороди

20 грудня 2022, 15:15
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський під час неанонсованого візиту у Бахмут, що у Донецькій області, зустрівся з українськими військовими, які обороняють місто, пишуть "Коментарі".

Володимир Зеленський побував на «передку» в Бахмуті

У Бахмуті Президент зустрівся з військовими. Фото, ОПУ

На 300 день війни проти російської агресора Президент побував саме там, де нині точаться найгарячіші бої, відвідав передові позиції однієї з механізованих бригад, особовий склад якої протистоїть ворогу на підступах до міста. Верховний Головнокомандувач ЗСУ заслухав доповідь командира про оперативну ситуацію, матеріально-технічне забезпечення та пропозиції щодо подальших дій. Перебуваючи в районі ведення бойових дій, Володимир Зеленський подякував українським воїнам за мужність, стійкість та міцність, які вони демонструють відбиваючи атаки ворога.

"Бахмутські герої мають отримати те саме, що отримує кожна людина. Я бажаю, щоб у їхніх дітей, сімей усе було нормально, було тепло, щоб було здоров'я. Хочеться побажати, щоб було світло, але така складна ситуація, що світло то є, то ні. Головне — щоби світло було всередині", — наголосив керівник держави.

Також Президент України вручив військовослужбовцям державні нагороди. Їх отримали воїни механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових, танкових, артилерійських та аеромобільних підрозділів.

"Фортеця Бахмут. Наші. Непокірні перед ворогом. Які своєю хоробрістю доводять, що ми вистоїмо і свого не віддамо. Україна пишається вами. Я пишаюсь! Дякую за мужність, стійкість та міцність, яку демонструєте у відбитті ворожих атак", — сказав Зеленський.

Глава держави та всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, які назавжди залишилися на полі бою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський назвав терміни вирішального періоду війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 грудня 2022, 16:34

Потєшний з потешною свитою з віртуальним відвідуванням.


Новини