Головна Новини Суспільство Війна з Росією Vogue показав нову обкладинку з Оленою Зеленською та фото президентського подружжя
commentss НОВИНИ Всі новини

Vogue показав нову обкладинку з Оленою Зеленською та фото президентського подружжя

Користувачі мережі засипали президентське подружжя компліментами

26 липня 2022, 18:49
Поділіться публікацією:

Відомий журнал Vogue презентував нову обкладинку з першою леді України Оленою Зеленською, а також показав дві фотографії президентського подружжя. 

Vogue показав нову обкладинку з Оленою Зеленською та фото президентського подружжя

Олена та Володимир Зеленські (фото з відкритих джерел)

Фото було зроблено легендарним   фотографом Енні Лейбовіц, яка у липні приїздила до України.

"Це були найжахливіші місяці в моєму житті та в житті кожного українця. Ми з нетерпінням чекаємо перемоги. Ми не сумніваємося, що переможемо. І це те, що тримає нас далі",- сказала Олена Зеленська журналістам Vogue під час свого інтерв’ю в Києві. 

Користувачі соціальної мережі вже також встигли оцінити нову фотосесію Олени Зеленської та президентського подружжя. Фоловери у коментарях відзначили, що світлини передають усю силу їх кохання, яке завжди допомагає перемогти зло.

Vogue показав нову обкладинку з Оленою Зеленською та фото президентського подружжя - фото 2
Vogue показав нову обкладинку з Оленою Зеленською та фото президентського подружжя - фото 3
Vogue показав нову обкладинку з Оленою Зеленською та фото президентського подружжя - фото 4
Vogue показав нову обкладинку з Оленою Зеленською та фото президентського подружжя - фото 5

Нагадаємо, що "Коментарі інформували про те, що Олена Зеленська розповіла, чи змінився Володимир Зеленський за час війни. Дружині президента журналісти  поставили запитання про те, чи впливає війна на її чоловіка і чи змінилась зараз  його поведінка. Олена Зеленська дала відповідь, що її чоловік  увесь час був  людиною, на яку будь-коли можливо покластись і зараз про це знають  у всьому  світі. 

Також "Коментарі" писали про те, що Зеленська показала Давосу, як виглядають зруйновані рф українські міста. Перша леді України Олена Зеленська під час онлайн-сесії в Українському домі в Давосі, показала як виглядають зруйновані міста — Маріуполь, Ірпінь, Харків, Сєвєродонецьк. Дружина глави держави показала моторошні фото, де видно наслідки повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини