Головна Новини Суспільство події Було і стало: Зеленська показала Давосу, як виглядають зруйновані рф українські міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Було і стало: Зеленська показала Давосу, як виглядають зруйновані рф українські міста

Зеленська закликала учасників Всесвітнього економічного форуму не звикати до війни

24 травня 2022, 22:28
Поділіться публікацією:
Перша леді України Олена Зеленська під час онлайн-сесії в Українському домі в Давосі, показала як виглядають зруйновані міста — Маріуполь, Ірпінь, Харків, Сєвєродонецьк. Дружина глави держави показала моторошні фото.
"Маріуполь. Яким він був і яким став після російського знущання. Ірпінь, Харків, Сєвєродонецьк. Було – стало. Думала, як найкраще розповісти про українську трагедію під час онлайн-сесії в Українському домі в Давосі, організованому в межах Всесвітнього економічного форуму. Зрозуміла, що краще один раз побачити. Тож не тільки розказувала, а й показувала. Понівечені міста. Понівечених людей. Як-от сім’я Наталі. З донечкою Яною вони втратили нижні кінцівки під час ракетного удару по вокзалу в Краматорську. Мої співрозмовники – в затишному далекому містечку. Я в Києві, який намагається відновитися після обстрілів. Але мені здається, весь цивілізований світ розуміє, через що ми зараз проходимо",- написала Олена Зеленська.
Перша леді України закликала учасників Всесвітнього економічного форуму не звикати до війни.
"На запитання "як ви там тримаєтеся?" сказала, що як та шафка в Бородянці. Ми зараз усі так. Питали: "Що ми можемо зробити?" Відповіла – не звикати до війни. Бо це те, чого хоче Росія. Щоб трагедії стали в один ряд із новинами шоу-бізу. Ні, так не має бути у світі, який хоче зберегти людяність. Цінність людського життя та миру – понад усе",- переконана Олена Зеленська.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Володимир Зеленський зустрівся з українськими студентами. 19 травня президент України Володимир Зеленський поспілкувався під час онлайн-зустрічі зі студентами та ректорами українських закладів вищої освіти. Студенти та керівники вишів з 9 українських міст обговорили з президентом шляхи відновлення України.
 

Було і стало: Зеленська показала Давосу, як виглядають зруйновані рф українські міста

Олена Зеленська показала учасникам Всесвітнього економічного форуму зруновані міста (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини