Головна Новини Суспільство події Володимир Зеленський зустрівся з українськими студентами: про що говорили
commentss НОВИНИ Всі новини

Володимир Зеленський зустрівся з українськими студентами: про що говорили

Зеленський повідомив, що відбудована Україна буде новітньою і технологічною

19 травня 2022, 23:24
Поділіться публікацією:
19 травня президент України Володимир Зеленський поспілкувався під час онлайн-зустрічі зі студентами та ректорами українських закладів вищої освіти. Студенти та керівники вишів з 9 українських міст обговорили з президентом шляхи відновлення України.
Студенти із Дніпра, Івано-Франківська, Кривого Рогу, Маріуполя, Львова, Донецька, Одеси, Харкова, Чернігова та Києва поставили Главі держави свої запитання. Діалог щодо стану освіти і науки та бачення шляхів їхньої відбудови тривав майже три години. Володимир Зеленський повідомив, що відбудована Україна буде новітньою і технологічною. Це стосується й напряму освіти.
"Ми з вами разом будуватимемо міцну країну. Це не тільки про будівлі – це про те, які ми є, яких дітей ви виховуватимете і яку освіту вони здобуватимуть у таких прекрасних університетах. І як вони будуть ставитися до нашої держави", – наголосив Зеленський.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський висловився про долю військових Азовсталі. На дипломатичному фронті не припиняється боротьба за звільнення українських героїв, які виявилися заблокованими на території промзони "Азовсталі". Свої зусилля у цьому напрямі надають МКЧХ та ООН. Зі свого боку Україна продовжує робити все можливе, щоб життя військових із "Азовсталі" було збережено. 221 українського захисника вивезли на окуповану територію для подальшого обміну, 53 тяжко поранених доправили до лікарні на території ОРДО. За словами глави держави, у процес зі звільнення українських захисників включено абсолютно все, задіяні всі можливі важелі держави.

Володимир Зеленський зустрівся з українськими студентами: про що говорили

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини