Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вночі чотири авіаудари дронами, вранці – 10 ракет С-300: подробиці удару по Запоріжжю
commentss НОВИНИ Всі новини

Вночі чотири авіаудари дронами, вранці – 10 ракет С-300: подробиці удару по Запоріжжю

Інформація про постраждалих уточнюється

15 жовтня 2022, 09:05
Поділіться публікацією:

Вночі російські війська завдали чотири авіаудари дронами-камікадзе Запоріжжя, а вранці запустили ще 10 ракет С-300. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у себе в Telegram.

Вночі чотири авіаудари дронами, вранці – 10 ракет С-300: подробиці удару по Запоріжжю

Запоріжжя. Фото: із відкритих джерел

"Вночі чотири авіаудари дронами, на ранок ще 10 ракет С300. Ворог продовжує системний терор нашої області. В результаті атаки БпЛА Shahed-136 у Запоріжжі руйнували об'єкти інфраструктури. Виникли пожежі, які були вчасно локалізовані нашими рятувальниками. Постраждалих немає", — відзначив. голова Запорізької області.

Він також додав, що країна-агресор зранку продовжила терор мирного населення, направивши відразу 10 ракет самим Запоріжжям. Внаслідок удару найбільше постраждали об'єкти енергетичної та промислової інфраструктури.

Олександр Старух наголосив, що мешканцям, які проживають на прифронтовій території, потрібно обов'язково виконувати правила безпеки, не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Глава ОВА зазначив, що такими ударами Росія має всього кілька цілей, головна з яких зробити життя мешканців Запоріжжя нестерпним, домогтися того, щоб місцеві жителі жили в страху та остраху. Найкращою відповіддю ворогові стане єднання всіх громадян Запоріжжя, допомога один одному та, звичайно ж, дотримання всіх правил безпеки, що допоможе зберегти життя та вберегти здоров'я.

Читайте також на порталі "Коментарі" — закрити небо та запровадити миротворців : які із закликів Володимира Зеленського можуть почути західні союзники України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини