Головна Новини Суспільство Війна з Росією Влаштували кривавий штурм: росіяни знову великими силами пішли на захоплення важливого українського міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Влаштували кривавий штурм: росіяни знову великими силами пішли на захоплення важливого українського міста

Росіяни намагаються вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей

22 жовтня 2023, 19:17
Поділіться публікацією:

У боях за Авдіївку відбувається нове загострення. Тож, оборона міста є дуже важливою з точки блокування спроб росіян вийти на адмінкордони Луганської та Донецької областей.

Влаштували кривавий штурм: росіяни знову великими силами пішли на захоплення важливого українського міста

Росіяни пішли на штурм Авдіївки (фото з відкритих джерел)

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов він в ефірі Еспресо.

"Авдіївка справді має значення. Це не перше загострення і не вперше від окупантів, від військово-політичного керівництва до окупаційного корпусу, звучать команди, мовляв, потрібно вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей", — наголосив він.

За його словами,  сьогодні відбувається чергове загострення "за контроль над Авдіївкою". Окупанти не вперше намагаються взяти силою місто.

"Вони зазнавали краху, терміни рухалися. Зараз бачимо чергове загострення", — додав Юсов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що біля Авдіївки знизилася активність росіянАктивність російських окупаційних військ у районі Авдіївки знизилася. Однак окупанти не залишають наміру захопити місто.  Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів речник Таврійського спрямування Олександр Штупун. 

За його словами, на Таврійському напрямку за минулу добу росіяни завдали ракетного удару та чотири рази вдарили авіацією, зокрема, скинули керовані авіабомби. Також, за інформацією Штупуна, російські окупанти намагалися відновити становище на Шахтарському та Запорізькому напрямках. Але спроби росіян були безуспішними.

Також "Коментарі" писали про те, чому росіяни з величезними втратами продовжують штурм Авдіївки. Російські війська продовжують активні наступальні дії у районі Авдіївки Донецької області. Активно у цьому напрямі працює авіація. Таким чином, росіяни хочуть здобути хоч якусь знакову "перемогу" та переламати хід бойових дій.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини