Головна Новини Суспільство Війна з Росією Владислав Ващук взяв до рук зброю: Я бачив "русский мир"
commentss НОВИНИ Всі новини

Владислав Ващук взяв до рук зброю: Я бачив "русский мир"

Легендарний екс-гравець київського "Динамо" та національної збірної України тепер боєць Нацгвардії України

19 травня 2023, 23:38
Поділіться публікацією:

Легендарний екс-гравець київського "Динамо" та національної збірної України Владислав Ващук тепер боєць Нацгвардії України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Інстаграм гравця.

Владислав Ващук взяв до рук зброю: Я бачив "русский мир"

Владислав Ващук

"Так, це було моє особисте рішення. Так, близькі і рідні ще досі в шоці, — написав Владислав Ващук. — І так, я знаю, що дехто мене ніколи не зрозуміє. Але я дійсно вірю в нашу Перемогу. Я бачив "русский мир" на власні очі і буду робити все, щоб такого в моїй країні більше ніхто не побачив і не відчув. І коли прийде час, то я зможу точно відповісти — що я робив під час війни. Національна гвардія України. Бригада наступу "Буревій". Солдат Владислав Ващук. Служу Українському народові!".

До свого посту Владислав Ващук додав фото с автоматом та знімок присяги, завізований його підписом. Дата прийняття присяги — 18 травня 2023 року. Звання — солдат.

Бригада Нацгвардіїї "Буревій" формується як частина "Гвардії наступу". Вона отримала назву "Буревій", що розшифровується як "бригада утилізації російських військових". 

З 24 лютого 2022 року особовий склад військової частини виконує завдання в складі угрупування сил оборони міста Києва, охороняючи важливі державні об’єкти та об’єкти інфраструктури. Батальйонна-тактична група зайняла батальйонний район оборони на зовнішньому рубежі оборони міста Києва в Чернігівській області. Особовий склад бригади залучався для оборонних дій в містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ Луганської області та по теперішній час виконує завдання в місті Бахмут Донецької області. 

Командир військової частини 3027 полковник Мішакін Микола Миколайович – нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ст., відзнакою Президента України "Хрест бойових заслуг".

Тим часом, потужні вибухи в Маріуполі: влучання в окупантів

Українські пілоти вразили Пентагон: у США змінили свою оцінку.

А у краснодарському нічному клубі волали "Ще не вмерла".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини