Головна Новини Суспільство Скандали Рашисти обурені: у краснодарському нічному клубі волали "Ще не вмерла"
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашисти обурені: у краснодарському нічному клубі волали "Ще не вмерла"

У нічному клубі російського Краснодара співали та танцювали під пісню Верки Сердючки

19 травня 2023, 20:21
Поділіться публікацією:

У нічному клубі російського Краснодара відвідувачі танцювали та співали під пісню Вєрки Сердючки "Гуляночка", в якій є рядок: "Ще не вмерла Україна, якщо ми гуляємо так". Відео цього вечора викликало обурення серед рашистів. Про це повідомляють "Коментарі".

Рашисти обурені: у краснодарському нічному клубі волали "Ще не вмерла"

Андрій Данилко та його "мама"

"У Краснодарі в клубі "Ля Мажор" відвідувачі співали "Ще не вмерла Україна". Цей рядок з гімну України був включений до пісні Вєрки Сердючки, яка там транслювалася. Люди розгнівані. На мою думку, цей гнів влада має загасити. Дуже просто. Негайно. Заарештувати власників клубу. Заарештувати за порушення з податків, наркотиків, — вони напевно є. Клуб конфіскувати та продати іншим власникам. Все це максимально публічно. І з покаяннями по ТБ", — пише у своєму телеграм-каналі кремлівський політолог Марков.

Власники клубу змушені були виправдовуватися.

"Ми принципово в клубі не даємо гостям співати пісні українською мовою, — передає їх слова телеграм-канал SHOT. — З піснею "Гулянка" Вєрки Сердючки звукорежисер не встиг зорієнтуватися, оскільки всі куплети співаються російською та за текстом вони нейтральні. Щойно пролунав приспів українською з неприпустимим змістом, пісню було зупинено. Наш звукорежисер підробляє на весіллях, де цю пісню постійно співають уже 20 років, тому на автоматі її ввімкнув".

Тим часом, путінська пропагандистка отримала загадкову посилку.

Рєзніков заявив про колосальні втрати на бахмутському напрямку.

А колишній агент Комітету державної безпеки вказав, кого боїться Путін: дві людини. Колишній агент КДБ Сергій Жирнов заявив, що Володимир Путін не поважає західних політиків і взагалі не бере їх до уваги. Однак розповів, що російський президент боїться лише двох людей у ​​світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини