Головна Новини Суспільство Війна з Росією Влада відреагувала на статтю The Telegraph про новий наступ на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада відреагувала на статтю The Telegraph про новий наступ на Харківщині

У владі та ЗСУ заперечують дані про новий наступ на Харківщині

5 січня 2024, 15:37
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Сухопутних військах та у владі Харківської області заперечують ймовірність великого наступу російської армії найближчим часом, про що написало видання The Telegraph.

Влада відреагувала на статтю The Telegraph про новий наступ на Харківщині

Наступ Росії. Фото: з відкритих джерел

Так начальник служби зі зв'язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в коментарі Liga.net різко висловився про цю статтю, заявивши, що ця інформація більше схожа на справжнісіньке "марення". За його словами, журналісти "все перекрутили" і у матеріалі немає "нічого нового". Фітьо звернув увагу, що "The Telegraph" посилається на "якісь незрозумілі підрозділи військової розвідки".

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов під час брифінгу, який транслювало Суспільне, сказав, що на різних напрямках фронту на Харківщині поки не фіксують скупчення російських військ.

"Ситуація у нас не змінилася, але ми моніторимо все в режимі онлайн, наші військові вживають усіх необхідних заходів, щоб бути готовими до будь-якого розвитку подій. Для того, щоб говорити про плани ворога про якийсь наступ, він повинен сконцентрувати підрозділи на тому чи іншому напрямі. Нині такої концентрації немає. Об'єктивних причин говорити, що ворог найближчим часом здійснюватиме певні штурмові дії в цьому напрямі, немає. Однак ця ситуація може змінитись щохвилини", – заявив Синєгубов.

Водночас керівник ОВА розповів, що путінський режим не відмовився від планів щодо окупації територій Харківської області. Олег Синєгубов також розповів, що за інформацією розвідки Росія надалі може бити по критичній та енергетичній інфраструктурі Харкова та області.

Зазначимо, сьогодні видання The Telegraph, посилаючись на свої джерела, видало статтю про те, що російські війська готуються відновити наземний наступ на Куп'янськ і околиці. Також є ймовірність посилення повітряних атак у ці вихідні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 січня 2024, 16:09

Та звісно, корумпований Фюрер нас у травні на шашлики поведе. Та й наступати нікому, ракети у Росії давно скінчилось - діть пекельні санкції. Одними саперними лопатками? Вірити треба коштовним, на 2 млрд брехунам телемарафону та "Інформаційного спротиву".


Новини