Головна Новини Суспільство Війна з Росією “Визнання територіальних реалій” та поступки агресору: як відновити мир в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

“Визнання територіальних реалій” та поступки агресору: як відновити мир в Україні

Обмін територій на мир та задоволення апетитів агресора є вкидом

сьогодні, 16:50
Поділіться публікацією:

У західних засобах масової інформації з'являються інформація про “мир в обмін на території”. Така припущення є черговим вкидом. Про це заявили в Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, повідомляє портал “Коментарі”.

“Визнання територіальних реалій” та поступки агресору: як відновити мир в Україні

Фото портал "Коментарі"

“У низці іноземних медіа з’явились публікації про нібито готовність України до поступок агресору”, — зазначають в Центрі та акцентують на головних моментах. 

- Твердження про те, що Україна нібито готова до поступок Росії за рахунок власного суверенітету і територіальної цілісності, не відповідають дійсності.

- Київ не пристане на ультиматуми Москви, яка вимагає капітуляції під виглядом “визнання територіальних реалій”.

- Звільнивши понад половину територій, тимчасово окупованих Росією з 24 лютого 2022 року, Україна довела свою здатність чинити опір агресору.

- Відновлення справедливого та сталого миру можливе лише на основі норм міжнародного права і Статуту ООН, а не задоволення апетитів держави-агресора.

- Досягнення миру вимагає консолідації зусиль, спрямованих на імплементацію Формули миру, а не на пошук “компромісів”, які лише заохочують Росію до подальшої агресії.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що президент України Володимир Зеленський під час чергових візитів до США та Європи озвучив, що потрібно Україні, щоб перемогти у війни. У виданні Politico проаналізували, чи може Україна розраховувати на вагому підтримку від європейських партнерів.

Також задля досягнення сталого та справедливого миру Володимир Зеленський розробив План перемоги, який показав під час візиту до Франції очільнику країни. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/spravdi/42052

Новини