Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, коли готовий провести Саміт миру
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, коли готовий провести Саміт миру

Коли Україна готова провести саміт миру

сьогодні, 21:15
Поділіться публікацією:








Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Франції зустрівся з Еммануелем Макроном. Під час брифінгу на подвір’ї Єлисейського палацу президент України розповів про своє бачення термінів проведення другого Саміту миру, повідомляє портал “Коментарі”.

Зеленський розповів, коли готовий провести Саміт миру

Фото з відкритих джерел

Український президент Володимир Зеленський також представив план перемоги України президенту Франції.

"Сьогодні я розповів президенту Макрону наш план, план перемоги, а також про інші ініціативи, як на полі бою, так і в управлінні", — пояснив Володимир Зеленський.

Він також відповів на запитання журналістів щодо підготовки до наступного Саміту миру.

"Наступний Мирний саміт має бути в листопаді. План його буде на столі. Щодо точної дати — я не знаю на сьогоднішній момент. Але ми підготуємо все, що ми вирішили", — наголосив глава держави.

Нагадаємо, що на фронті ситуація загострюється. ЗСУ зривають плани Кремля — Путін розраховує, що його війська вийдуть на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей і потім зосередяться на трьох напрямках.

Резерви українського війська, які підійшли на найгарячіші напрямки фронту, складаються з "дуже досвідчених та патріотично вмотивованих" військовослужбовців. Оборонцям України вдається стримувати окупантів та не допускати прориву, на який розраховує Путін. Детальніше про плани Кремля, які хочуть реалізувати до холодів, читайте за посиланням.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, яку допомогу може отримати Україна від європейських партнерів та чи допоможе це виграти війну. Детальніше про запит Зеленського та ймовірність отримання необхідного читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини