Головна Новини Суспільство Війна з Росією Визначено план дій: підсумки Ставки Зеленського у Харкові
commentss НОВИНИ Всі новини

Визначено план дій: підсумки Ставки Зеленського у Харкові

На Ставці про ситуацію на Харківщині доповіли Буданов, Малюк, Іващенко, Драпатий та інші

16 травня 2024, 14:45
Поділіться публікацією:

Глава української держави Володимир Зеленський провів у Харкові засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому було обговорено поточну ситуацію на напрямі, а також подальші плани росіян. Як передає портал "Коментарі", про це повідомила прес-служба Офісу президента.

Визначено план дій: підсумки Ставки Зеленського у Харкові

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Володимир Зеленський заслухав розгорнуту доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, командувача ОСГВ "Хортиця" Юрія Содоля та новопризначеного командувача ОТГ "Харків" Михайла Драпатого про оперативну ситуацію, завдання та потреби кожної залученої бригади, кожного підрозділу, зокрема в районі Ліпів.

На Ставці детально проаналізували перспективи розвитку бойової ситуації, загрози найближчими днями та тижнями та українські можливості протидіяти російським наступальним планам.

"Станом на сьогоднішній день ситуація в Харківській області в цілому контрольована, наші воїни завдають окупанту відчутних втрат. Але напрямок залишається вкрай складним — підрозділи посилюють", — сказано в повідомленні.

Керівники Головного управління розвідки Кирило Буданов та Служби зовнішньої розвідки Олег Іващенко доповіли про наміри росіян, голова Служби безпеки України Василь Малюк – контрдиверсійні заходи.

"Визначено план подальших дій – і для обласної влади Харківської області, і для всіх структур, які відповідають за безпеку у регіоні", – йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — РФ посилює наступ: які прогнози та чи є причини для серйозного занепокоєння. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини