Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий з "Азову" дав прогноз на війну: розповів, як вона закінчиться
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий з "Азову" дав прогноз на війну: розповів, як вона закінчиться

Український військовий прогнозує, що війна в Україні закінчиться в один день.

26 листопада 2023, 13:40 comments2737
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військовослужбовець "Азову" Святослав Сірий стверджує, що війну в Україні необхідно закінчити з поверненням кордонів 1991 року. В іншому випадку Росія знову розпочне війну проти України у майбутньому. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання ТСН.

Військовий з "Азову" дав прогноз на війну: розповів, як вона закінчиться

Військовий з "Азову" дав прогноз на війну. Фото з відкритих джерел

Святослав Сірий прогнозує, що війна в Україні закінчиться швидко. Це може бути пов’язано зі смертю Путіна, або якимись внутрішніми процесами у Росії.

"Закінчиться все, як почалось, отак, от в один день. Ми просто встанемо і хтось помре, або там щось трапиться", — дає прогноз на війну український військовий.

Військовий з "Азову" пояснює, що для сприятливого закінчення війни в Україні потрібно повернути кордони 1991 року, а також тиснути на Росію з усіх боків, зокрема дипломатично та економічно. За словами Святослава Сірого це допоможе "загнати ворога в собачу будку".

В інакшому випадку військовий прогнозує, що у Кремлі знову знайдуть причини початку війни. В такому випадку Україна все одно буде втрачати значно більше за Росію у новій війні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна українська співачка розповіла, коли закінчиться війна. Згідно з прогнозом Олі Полякової війна в Україні закінчиться весною 2024 року.

Також "Коментарі" писали про естонського генерала, який критикує союзників України через те, що вони не розуміють серйозності ситуації у війні проти Росії. Військовий пояснює, що США надсилають занадто мало допомоги, а та, яка надходить є застарілою та з затримками. За його словами з війни є два виходи, це перемога України, або початок Третьої світової війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

фєдя

26 листопада 2023, 14:09

Виkонайте Будапештсьkий меморандум.

Ігор

26 листопада 2023, 13:50

Ще одні понти. Замість того щоб підготувати людей дати їм можливість вирішувати свою долю, їм вішають локшину на вуха. Корумповані вивезли своїх рідних у безпеку вивезли награбоване в офшори, а людей тримають за бидло. Тому і програш. На брехні і корупції успіху не буде. Зневажаємий народ переможцем не стане. Овці орлами літати не будуть. Гниле плодів не дає. Похмілля буде дуже важким.


Новини