Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий: Влада готується до завершення війни, думає, як знайти в цьому «перемогу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий: Влада готується до завершення війни, думає, як знайти в цьому «перемогу»

Військовий вважає, що нібито влада готується до заморожування війни

30 липня 2024, 15:01 comments6952
Поділіться публікацією:

В Україні треба створювати приватні військові компанії, але тільки після війни, про це у Фейсбуці пише командир підрозділу розвідки Сухопутних військ ЗСУ Денис Ярославський.

Військовий: Влада готується до завершення війни, думає, як знайти в цьому «перемогу»

Денис Ярославський

За його словами, тоді всі воїни, хто побажав зв’язати своє життя зі службою, будуть мати можливість продовжити її у інших гарячих точках планети, десь у Сирії, або Африці.  При цьому Ярославський додав, що утримувати мільйонну армію після війни наш бюджет не зможе.

"Виходячи з вищевказаного, та іншої інформації, яка є у мене в розпорядженні, кажу вам наступне — влада готується до припинення війни! Залишається одна важлива деталь! Поки що ніхто не розуміє як все що трапилось в країні, після заморозки війни, вам видати за перемогу", — заявив Ярославський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку військового експерта Сергія Згурця законопроект про створення приватних військових компаній (ПВК) навпаки допоможе Збройним силам України збільшити кількість професійних військових. За його словами, якби у нас було рішення про ПВК, ми могли б розв'язати питання обслуговування F-16, користуючись техніками з інших країн. Директор Defense Express вважає, що законопроект про створення ПВК в Україні обговорюється занадто довго. Його, каже експерт, потрібно прийняти якомога швидше з ефективними механізмами, що дійсно зможуть допомогти ЗСУ розширити кількість особового складу з професійними навичками, додатково до мобілізації. Він нагадав, що ще у 2023 році українська консалтингова компанія Omega Consulting заявила, що може забезпечити прибуття до України близько 20 тисяч підготовлених військових з інших країн, що могло б значно посилити наші можливості. Проте ця ініціатива не отримала підтримки з боку Головного управління розвідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини