Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий: Треба знати втрати ЗСУ, щоб розуміти, чи треба міняти генералів і Верховного головкома
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий: Треба знати втрати ЗСУ, щоб розуміти, чи треба міняти генералів і Верховного головкома

Українцям потрібно знати втрати, які несуть Сили оборони у загарбницькій війні з Росією. Про це в блозі на Цензор.нет написав старший лейтенант ЗСУ В’ячеслав Курбанов. Ця інформація дасть розуміння, куди рухається війна

7 березня 2024, 17:13 comments1428
Поділіться публікацією:

Як відзначив військовий, українці мають інформацію про те, скільки Сили оборони знищують ворогів, проте нічого не знають про реальні втрати ЗСУ. При цьому, на думку військового, народ повинен мати таку інформацію, і боятися його реакція не варто.

Військовий: Треба знати втрати ЗСУ, щоб розуміти, чи треба міняти генералів і Верховного головкома

Війна в Україні

"Ми не діти, ми зможемо подивитися в очі страшній правді",
— підкреслив військовий.

На його думку, така інформація потрібна, щоби мати розуміння того, на якому шляху знаходиться Україна, вона ближча до поразки, чи навпаки – перемоги. Як підкреслив військовий, якщо цифри показали б, що Сили оборони знищують більше ворогів, ніж втрачають власних сил, то це вказало на те, що Україна рухається до перемоги.

"Якщо ж ні, то нам треба міняти генералів, змінювати тактику, а, можливо, і Верховного Головнокомандуючого. Ось для чого нам потрібно знати свої втрати",
- відзначив військовий.

Окрім того, він розповів, що із осені 2023 року загальна чисельність Збройних сил склала 820 тис. Проте, за його словами, на фронті воює насправді не більше 300 тис. військових. І саме ці 300 тис. зараз відчувають себе приреченими на те, щоби воювати на фронті або до завершення війни, або до смерті. Як підкреслив Курбанов, у військових зараз накопичується не тільки втома, а образа на цю шалену несправедливість.

При цьому військовий додав, що владі треба було б пояснити, де зараз знаходяться ті 520 тис. військових, які не на фронті. Бо, за його словами, ті чоловіки, які знаходяться в тилу, дивлячись на цю картинку, дуже легко і просто знаходять для себе виправдання, щоби ухилятися від мобілізації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський розповів, що на війні з Росією було вбито 31 000 військових.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини