Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розповів про дуже непросту ситуацію та нову тактику наступу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розповів про дуже непросту ситуацію та нову тактику наступу РФ

На Бахмутському напрямку російські окупанти почали частіше залучати бронетехніку для наступу на позиції ЗСУ

14 квітня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

На лінії фронту на Бахмутському напрямку  йдуть активні наступальні операції, де застосовують механізовані підрозділи. Ще загарбники значно збільшили використання КАБів та артилерії. Про це під час ефіру на телеканалі FREEДОМ  повідомив  військовий пресслужба 26-ї артилерійської бригади Олег Калашніков.

Військовий розповів про дуже непросту ситуацію та нову тактику наступу РФ

Бої на Бахмутському напрямку (фото з відкритих джерел)

"Ситуація у нас досить таки непроста, ми це все можемо спостерігати. Ворог продовжує штурмові дії на всьому відрізку нашого Бахмутського фронту. Причому ми можемо побачити, що штурмові дії у нього зараз посилені саме механізованою складовою", — вказує він.

Він  продовжив, що коли раніше  всі штурмові дії здійснювались суто піхотою, то зараз  агресор  кидає як важку техніку, так і бойові броньовані машини.

"Дійсно, збільшилася кількість використання росіянами КАБів. Також працює постійно їхня артилерія", — зазначив офіцер.

Він сказав, що російські сили  мають намір прорвати українські оборонні рубежі в напрямку Богданівки та Іванівського. 

Калашников ще повідомив, що  тільки за добу Сили оборони України відбили приблизно 10 штурмових атак загарбників у районі Часового Яру.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали останні дії різних гравців навколо війни в УкраїніНезважаючи на те, що РФ посилила атаки по українській енергетиці, питання виділення нам допомоги з боку США за тиждень після виходу Конгресу з канікул не просунулося. У свою чергу, росіяни посилили штурми на сході нашої країни, продовжують готувати великий наступ, а також прокачувати (самі або через інші країни) тему необхідності переговорів. Стрепенулися європейці, особливо французький президент Еммануель Макрон, який закликає робити більше та швидше для допомоги Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини