Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розповів про дієвий метод, як позбутись мишей в окопах
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розповів про дієвий метод, як позбутись мишей в окопах

Український військовий дав пораду, як легко можна вивести мишей та щурів з окопів та бліндажів.

3 квітня 2024, 09:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові зіштовхнулись з несподіваною проблемою в окопах. Виявилось, що в зоні бойових дій фермери не можуть зібрати зерно, а гризуни його активно його споживають та плодяться. Як наслідок миші заполонили окопи, знищують дорогу техніку та розносять хвороби. Один з військових розповів про ефективний метод знищення мишей.

Військовий розповів про дієвий метод, як позбутись мишей в окопах

Військовий дав пораду, як позбутись мишей. Фото з відкритих джерел

Українським військовим на фронті доводиться вести боротьбу з мишами. Наприклад військовослужбовець Євген Ієвлєв розповідає, що прокидаючись вранці кожного разу ловить на собі двох мишей. 

Українська військова з позивним "Кіра" пояснила, що через мишей солдати сплять 2-3 години, а потім прокидаються від укусів. За словами "Кіри" коти не справляються з мишами, адже ловлять 1-2 миші за день. Тоді як солдати одного разу змогли ліквідувати близько 100 гризунів з окопу. Крім того, гризуни пошкоджують техніку на мільйони.

Однак лейтенант з позивним "Алекс" розповів, що помітив ефективний спосіб боротьби з мишами в окопах.

"За 2 роки війни ми вже перепробували все, що могли, аби боротися від цих гризунів, які їдять все, навіть можуть гризти вуха у бійців, поки вони сплять. До різноманітної отрути в них може розвинутися імунітет, всі інші методи можуть просто на деякий час зменшити популяцію мишей, проте знаючи їх швидкість розмноження — методи типу топити в баклажці чи ще щось — взагалі не вихід", — описує проблему військовий.

За словами лейтенанта мишей в окопі можна подолати завдяки тварині, яка на них активно полює та заради "спортивного інтересу знищує все живе".

"Дуже дієвим є звичайна тваринка, яка знаходиться вище мишей в харчовому ланцюзі — ні, не кіт, то все туфта, а ласка. Я особисто не використовував, але кількість позитивних коментарів вражає, багато пацанів пишуть, що вона реально знищує мишей", — розповів військовий.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий розповів про несподівану проблему, яка може становити загрозу для українських солдатів на фронті.

Також "Коментарі" писали те, чи існують проблеми з азартними іграми серед військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини