Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий розкрив шокуючу правду завдяки кому Україна може програти війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий розкрив шокуючу правду завдяки кому Україна може програти війну

Україна може програти у війні, але не тому, що армія слабка

15 липня 2024, 15:00 comments4476
Поділіться публікацією:

Військовий Мирослав Гай вважає неприпустим дискредитацію ЗСУ та Командування ЗСУ під час війни.

Військовий розкрив шокуючу правду завдяки кому Україна може програти війну

Війна в Україні

"Ми воюємо в складних умовах з обмеженою матеріально-технічною допомогою від наших партнерів, від яких ми критично залежимо.  Я сприймаю критику тих, хто воює, а особливо тих, хто сам особисто створював підрозділи, керував ними та вів бій", — говорить військовий.

За його словами, коли лунає критика від людей навіть обізнаних в деяких обставинах, але які ніколи особисто не були залучені до організації бою, операцій або бодай формування та злагодження підрозділів в тилу, не займалися управлінням, батальйону, бригади, корпусу тощо, то таку критику важко сприймати, бо вона часто маніпулятивна та відірвана від реалій.

"Я бачу однобоку критику, засновану на фактоїдах, а не на фактах чи результатах розслідувань, я не бачу іншого погляду, не бачу звернень аби почути протилежну думку, аби у суспільства могла створитись об'єктивна картина реальності. Однобічна критика, односторонні пропозиції на кшталт "я так бачу", "тільки так ефективно", тільки "так я розумію". Безапеляційно.  Критикуєш — роби, пропонуєш — роби. Місць та посад в Силах Оборони хоч відбавляй", — відзначив військовий.

На його думку, Україна може програти війну не через те, що армія слабка, що поміч приходить не вчасно, а через те, що довкола сидить великий футбольний стадіон і підказує, як тобі і куди бігти, та як бити по воротах, замість того аби, якщо не вийти на поле, то принаймні подати м'яча.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що, наприклад, нещадно критикує керівництво ЗСУ нардеп Мар’яна Безугла. При цьому вона навіть заявила, що головком Олександр Сирський готовий підписати документи про капітуляцію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини