Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий про обстріл Києва: росіяни мали побачити по телевізору вбитих дітей і вчителів
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий про обстріл Києва: росіяни мали побачити по телевізору вбитих дітей і вчителів

Сьогоднішній удар по Києву планувався довго і ретельно, росіяни хотіли побачити по телевізору понівечені тіла з квіточками

2 вересня 2024, 09:30 comments5343
Поділіться публікацією:

В ніч на 2 вересня в небі над Києвом силами ППО було знищено неймовірну кількість ракет: більше десятка крилатих, і з десяток балістичних. Так росіяни привітали українських дітей з першим днем навчань, відзначив військовий Саід Ісмагілов.

Військовий про обстріл Києва: росіяни мали побачити по телевізору вбитих дітей і вчителів

Перший дзвоник

"Це не випадковий масований обстріл. Такі удари плануються довго і ретельно, бо ракетні установки потрібно підтягнути і навести на ціль. Росіяни мали сьогодні по телевізору побачити наші зруйновані школи і навчальні заклади, вбитих дітей і вчителів, понівечені тіла з квіточками — все те, що приносить їм несамовиту радість і задоволення, все те, що вони люблять", — відзначив військовий.

Ісмагілов не розуміє тих людей, які за таких умов хочуть домовлятися з росіянами і шукати з ними так званого примирення.

"Та вони вбʼють вашу дитину, а потім зʼїдять бутерброд, який ви поклали дитині в рюкзак на обід. І сам дитячий рюкзак заберуть і будь розмахувати їм на камеру, як Чичерина вкраденою рожевою сумочкою Chanel", — відзначив військовий.

Він переконаний, що жодних компромісів з росіянами просто бути не може.

"Цей Карфаген має бути зруйнований", — підсумував Ісмагілов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в ніч на 2 вересня Росія провела нову серію атак та запустила по Україні ракети та кілька груп шахедів. Вибухи зафіксували у Києві, Харкові, Кривому Розі та Полтаві. На чергову російську атаку відреагував керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. Він відзначив, що ворог отримає відповідь за свою атаку на Україні, і неодмінно її відчує.

При цьому відомо, що під час нічного обстрілу Києва сили ППО збили понад десять крилатих і ракет і близько десяти балістичних.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини