Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пригрозили Росії після ракетних ударів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пригрозили Росії після ракетних ударів

Андрій Єрмак анонсував відповідь за атаки Росії по Україні. За його словами, ворог її відчує.

2 вересня 2024, 08:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

В ніч на 2 вересня Росія провела нову серію атак та запустила по Україні ракети та кілька груп шахедів. Вибухи зафіксували у Києві, Харкові, Кривому Розі та Полтаві. На чергову російську атаку відреагував керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

У Зеленського пригрозили Росії після ракетних ударів

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. Фото з відкритих джерел

Андрій Єрмак у Telegram опублікував короткий допис у якому заявив, що Росія отримає відповідь за свої удари ракетами та безпілотниками по Україні.

"За все буде відповідь. Ворог її відчує", — коротко пригрозив Єрмак.

Як повідомив начальник Київської міської адміністрації Сергій Попко, під час нічного обстрілу Києва сили ППО збили понад десять крилатих і ракет і близько десяти балістичних. За його словами, Росія запустила "неймовірно велику кількість балістичних ракет одночасно". Після роботи ППО уламки ракет впали в чотирьох районах Києва: Дніпровському, Шевченківському, Голосіївському та Святошинському. На місці падіння працюють рятувальники.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про чергову російську атаку на місто. За його словами, сталось займання в садовому товаристві в Індустріальному районі міста. Також повідомлялось про вибухи у Полтаві та Кривому Розі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ніч на 1 вересня Росію атакувала рекордна кількість дронів. Український лейтенант Андрій Коваленко назвав атаку безпілотників по Росії відповіддю України за її ракетні удари. За словами Коваленка, росіянам потрібно зрозуміти, що вони почали жити в новій реальності з ударами по території РФ. 

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі заявили, що здійснять необхідні заходи для відповіді за бої в Курській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини