Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий пояснив, навіщо треба покарати 123-ю бригаду, яка втекла з Вугледару
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий пояснив, навіщо треба покарати 123-ю бригаду, яка втекла з Вугледару

Бійці 123 бригади, які втекли з Вугледару, мають бути покарані, бо якщо цього не зробити, то їх приклад наслідуватимуть

сьогодні, 10:58 comments1240
Поділіться публікацією:

Справа батальйону "Прикарпаття" живе, відзначає військовий, аналітик проекту "Левіафан" Микола Мельник. Він нагадав, що в 2014 році ці "гонорові хлопці", що все життя мріяли вбивати ворогів, драпали аж до Дніпра, давши можливість росіянам оточити Іловайськ.

Військовий пояснив, навіщо треба покарати 123-ю бригаду, яка втекла з Вугледару

123 бригада

"Що мене тоді обурило, то це навіть не сам факт втечі, а співчуття з боку земляків, мовляв наші бідні котики два тижні не мились, так воювать не можна і вообщє", — відзначив Мельник.

Але, за його словами, українське толерування до подвійних стандартів доведе нас до цугундера, адже замість того, щоб закривати СЗЧ-ів ДБР на це жодним чином не реагує, а журналісти в них інтерв'ю беруть, аплодують і захоплюються.

"Тепер вже цілий 187 бат 123-ї бригади ТрО звалили з позицій під Вугледаром і...влаштували мітинг. Увага, не отримали п*зди від своїх жінок і стариків за те що дезертири, а влаштували мітинг, де пожалілись, що не навчені і беззбройні", — відзначив Мельник.

При цьому він переконаний, що на дії 123 бригади треба максимально жорстко реагувати.

"Скажу по простому, або ви зараз цю гопкомпанію поставите в стійло, або завтра таких випадків буде більше. І від фронту нічого не лишиться, а окупант коли прийде мобілізує цих котиків вже у свою армію, але для підтримки морального духу поставить позаду кулемети. Взагалі мене просто бісить це толерування СЗЧкам і косарям, ще побачите, як вся ця шобла стане основою ветеранського руху", — додав Мельник.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що минулого тижня бійці 187-го батальйону 123-ї бригади ТрО самовільно покинули позиції на Донбасі та прибули аж в Миколаївську область, де влаштували мітинг, "щоб звернути увагу на недостатню підготовку та нестачу озброєння для участі в бойових діях".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини